17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Reprezentatie sublima! Zeci de trecatori s-au oprit ca sa il asculte!

Must Read

Este uimitor cand vezi cum un interpret stradal reuseste sa stranga in jurul sau un numar impresionant de trecatori. Acest lucru inseamna ca cel sau cea care se afla in fata lor merita toata atentia.

Acest lucru il putem spune si despre Alexandro Querevadu, care reuseste o reprezentatie sublima in fata a zeci de trecatori care s-au oprit pentru cateva momente pentru a asculta o interpretarea fascinanta si plina de emotie.

Totul se intampla in Promenada din Swinoujscie, Polonia. Alexandro Querevadu ofera o reprezentatie sublima trecatorilor, acestia fiind incantati de talentul uimitor de care tanarul original din Lima, Peru da dovada. Pe langa talentul sau evident si interpretarea sa uimitoare, costumatia este un alt aspect pozitiv al acestui moment. Asadar, Alexandro este imbracat in costumul specific din tara lui, care se potriveste perfect cu melodia interpretara. In ceea ce priveste melodia cu care acesta a reusit sa impresioneze trecatorii, aceasta se numeste „El condor pasa”, o melodie foarte cunoscuta, compusa de mai bine de 100 de ani de compozitorul Daniel Alomia Robles. Vechimea acestei piese, face ca interpretarea acesteia sa fie si mai profunda.

Alexandro Querevadu reuseste o reprezentatie sublima, datorita faptului ca pune foarte multa pasiune in aceasta interpretare. Este evident ca aceasta melodie este foarte importanta pentru acest artist stradal, de aceea emotiile si trairile lui sunt unele foarte puternice. 

Tot respectul si admiratia pentru acest tanar interpret care reuseste sa ne bucure, dar sa ne si emotioneze prin momentul fanstastic pe care a reusit sa il faca. Nu ne ramane decat sa il felicitam pe Alexandro pentru talentul sau, dar si pentru daruirea si pasiunea pe care o are pentru muzica.

Daca v-a placut aceasta reprezentatie sublima realizata de Alexandro Querevadu, va rog sa distribuiti acest video cu prietenii vostri de pe Facebook, pentru ca talentul acestui tanar sa devina si mai cunoscut.