13.9 C
Iași
sâmbătă, februarie 24, 2024

Cătălin Bordea, abandonat de tatăl său într-un autobuz, la vârsta de doi ani

Must Read

Concurenții de la „America Express“ au făcut altare pentru persoanele dragi care nu mai sunt în viață, în Mexic, de Ziua Morților. Cătălin Bordea și-a amintit de copilăria sa când a văzut poza bunicilor care l-au crescut, după ce tatăl lui l-a abandont într-un autobuz, la doi ani.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Tatăl meu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, a plecat și nu a mai venit niciodată.

Mamaia m-a găsit în autobuz. S-a urcat patru stații mai încolo, se ducea la muncă. Îmi povestea ce șoc a avut când m-a văzut singur, pe un scaun, a înlemnit“, a dezvăluit cu lacrimi în ochi, Cătălin Bordea, al cărui bunic nu mai este în viață, potrivit Adevarul.

„Când mamaia ne dădea carne, tataia lua zgârciul, de fiecare dată. El mânca numai zgârciuri și ne dădea nouă toată carnea. Pentru mine, bunicul meu înseamnă acasă“, a mai spus acesta.

Și Nelu Cortea a fost foarte atașat de bunica lui, iar fotografia i-a trezit amintiri prețioase, astfel că telespectatorii l-au putut vedea într-o ipostază rară, plângând în hohote. „E bunica mea, cea care m-a crescut. Îmi făcea clătite, nu am mai putut să mănânc clătite de când a murit ea“, a spus actorul.

Bordea, uimit de experiența America Express: „E o experienţă unică, e cu totul altă realitate”

„Dacă vorbim despre zone periculoase, când se va difuza America Express, cei de acasă vor vedea ce maşini trec pe lângă tine, ce oameni trec pe lângă tine şi vor vedea poveştile lor. Am văzut copii conducând pe autostradă”, a spus Bordea, potrivit Click.