16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Cum să slăbești 5 kilograme în 10 zile. Dieta pe care o țin vedetele de peste ocean

Must Read

Cum să slăbești 5 kilograme în 10 zile? Dacă și tu îți dorești să începi noul an mâncând mai sănătos și eventual să scapi și de kilogramele nedorite, trebuie să știi că este nevoie de multă voință și dorință.

O dietă bazată pe legume și fără zahăr poate fi o opțiune sănătoasă, dar este important să fie echilibrată și să furnizeze toate nutrienții esențiali pentru organism.

Cum să slăbești 5 kilograme în 10 zile? Iată câteva sfaturi generale pentru o dietă cu legume și fără zahăr:

Consumă o varietate de legume proaspete și colorate. Optează pentru salate bogate în nutrienți.Alege fructe cu un conținut mai scăzut de zahăr, cum ar fi căpșunile, zmeura, afinele și fructele de pădure.Includere proteine slabe, cum ar fi puiul fără piele, peștele, tofu-ul și leguminoasele.Obține grăsimi sănătoase din uleiuri nerafinate, nuci, semințe și avocado.Alege cereale integrale precum orezul brun, quinoa și ovăzul.Dacă consumi produse lactate, alege opțiuni reduse sau alternative vegetale (lapte de migdale, lapte de soia, iaurt de cocos).

Ce alimente ar trebui să eviți:

Zahărul adăugat și produsele procesate care conțin zahăr rafinat sunt bombă calorică.Redu consumul de alimente procesate, care pot conține aditivi, conservanți și zahăr adăugat.Renunță la băuturile carbogazoase și la sucurile ambalate.Evită cerealele rafinate și produsele de panificație bogate în zahăr.Limitează consumul de alcool sau evită-l complet, deoarece poate conține cantități semnificative de zahăr.Dieta pe care o țin vedetele de peste ocean

Dieta SirtFood a devenit preferata vedetelor de la Hollywood și nu numai, garantând pierderea a 3,5 kilograme în șapte zile, fără reținere de la alimentele preferate. Dieta a fost gândită de britanicii Aidan Gogging şi Glen Matten, care dețin masterate în medicina nutrițională.

Dieta presupune consumul unor alimente care activează anumite proteine din organism, denumite sirtuine. Ele reglează fluxul biologic al organismului, asigură buna funcţionare a metabolismului şi protejează celulele.

Dieta Sirtfood cuprinde două faze întinse pe trei săptămâni. În primele șapte zile, trebuie consumate zilnic trei sucuri verzi şi alimente bogate în proteine. Nu se consumă mai mult de 1.000 kcal într-o zi.

Celelalte două săptămâni sunt incluse în a doua etapă a dietei. În această perioadă, este recomandat să mănânci zilnic trei mese bogate în proteine şi să bei doar un pahar de suc verde. Pe toată durata regimului este permis consumul de ciocolată neagră şi de vin roşu.

Însă, înainte de a începe orice dietă, consultă un specialist în nutriție sau un dietetician. Este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist în sănătate înainte de a începe o dietă nouă, mai ales dacă ai condiții medicale preexistente.