18.2 C
Iași
joi, mai 16, 2024

O polițistă de doar 35 de ani a fost răpusă o boală necruțătoare. Teodora lasă în urmă doi copii orfani

Must Read

Teodora Maria Popa, o tânără polițistă din Cisnădie, jud. Sibiu, a murit din cauza unei boli necruțătoare, anunță foștii ei colegi. La doar 35 ani, a lăsat în urmă soțul, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 ani.

Teodora Maria Popa avea 35 de ani și activa la IPJ Sibiu – Poliția Orașului Cisnădie. Anunțul morții ei a fost făcut pe pagina de facebook „Polițiști – Uniți Suntem Puternici”. Potrivit acestui anunț, Teodora era soție și mama unui băiețel de cinci ani și a unei fetițe de zece ani.

Tânăra avea numai 35 de ani și era agent de poliție în Cisnădie. În urma sa rămân doi copii, de cinci, respectiv zece ani.

Poliția Sibiu, omagiu adus Teodorei Maria Popa, polițista care a murit la 35 de ani: „un om bun, o femeie frumoasă, un spirit vesel, un suflet de…
Reprezentanții Poliției Sibiu aduc un omagiu polițistei din Cisnădie care a murit în data de 3 ianuarie, la 35 de ani. „Teo rămâne în amintirea noastră așa cum a fost, un om bun, o femeie frumoasă, un spirit vesel, un suflet de pus pe rană,” transmit polițiștii printr-o postare pe pagina de facebook a instituției.

„Din păcate, zorii zilei de 3 ianuarie au adus apusul unei inimi calde, al unui om minunat și al unei colege de nădejde! Teodora Maria Popa a plecat dintre noi la doar 35 de ani, lăsând în urmă un gol imens în sufletul nostru și o durere pe care numai timpul le poate alina. Dincolo de uniforma de polițist pe care a îmbrăcat-o pentru I.P.J. Sibiu și Poliția Orașului Cisnădie din 2012, fiică, soție și mamă a doi copii, Teo rămâne în amintirea noastră așa cum a fost, un om bun, o femeie frumoasă, un spirit vesel, un suflet de pus pe rană.
TEO, NU TE VOM UITA NICIODATĂ!” – mesajul IPJ Sibiu.

Oamenii care au cunoscut-o pe Teodora au lăsat o mulțime de comentarii pe rețelele sociale. „Nu există cuvinte să putem descrie un om de o bunătate rară, așa cum ai fost tu. Sunt convins că ți-ai găsit locul și liniștea între îngeri, aici ai luptat destul! Plecarea ta e o pierdere uriașă pentru oameni și pentru societate. Ne vor lipsi vorbele și sfaturile tale”, a scris un apropiat pe Facebook.

Trupul neînsuflețit al Teodorei a fost depus la capela cimitirului din Sibiu.