22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Un experiment social demostreaza cat de usor pot fi pacaliti tinerii din ziua de astazi!

Must Read

Un experiment social ne demonstreaza cat de usor este sa pacalesti niste copii naivi in ziua de astazi. Dar cel mai alarmant lucru este ca acesti copii care au fost implicati in acest experiment social, deja au fost atentionati de parintii lor de pericolul la care pot fi expusi daca au incredere in straini, iar ei tot au cazut in capcana.

Asadar, deorece Facebook-ul in zilele nostre nu lipseste din viata niciunui adolescent, Coby Persin a vrut sa demonstreze inca o data cat de periculoasa poate fi aceasta lume virtuala in viata copilului. Coby si-a creat un cont de Facebook fals, pe numele Amanda Green, o adolescenta de 15 ani. Folosindu-se de acest nume, el a contactat 3 baieti, nu inainte de a avea acordul parintilor de a face acest lucru.

Asadar, un prim caz este al lui Josh, un baiat de 13 ani, care dupa o zi a cazut in plasa lui Coby si a acceptat o intalnire cu o fata chiar in casa acesteia. Coby a angajat o femeie care sa joace rolul mamei acestui personal fictiv numit Amanda. Josh s-a dus la intalnire, iar in momentul in care femeia a deschis usa si i-a spus sa intre in casa si sa o astepte pe fata ei care este plecata pana la magazin,  baiatul de 13 ani nu a stat pe ganduri si a intrat. Dupa cateva minute, cea care isi face aparitia in casa este mama baiatului, care era foarte dezamagita de comportamentul fiului sau.

Un alt caz este cel al lui Jordan, un baiat de 14 ani. Acesta se urca intr-o dubita, crezand ca cel care conduce este tatal fetei cu care avea intalnire. Odata urcat in dubita, tatal lui Jordan se urca si el in masina cu fata acoperita, oferindu-i baiatului o mare sperietura.

Un ultim caz al acestui experiment social realizat de Coby este cel care il are protagonist pe Thomas, un baiat in varsta de 12 ani. Thomas crezand ca mama lui este plecata de acasa la o cina, o invita pe fata de pe Facebook sa vina la el acasa. Mare ii este sperietura cand in casa intra 2 barbati, care la intrebarea baiatului „Cine sunteti voi?”, cei doi au raspuns „Amanda”. Dupa cateva momente isi face aparitia si mama lui Thomas, foarte suparata de ceea ce baiatul ei a putut sa faca. 


The Dangers Of Social Media (Child Predator… di littlethings1

 

Toti tinerii ar trebui sa invete din acest experiment social realizat de Coby. Este foarte important sa nu aveti incredere in niciun strain si mai ales sa acceptati sa iesiti la intalniri cu oameni pe care nu i-ati vazut vreodata in viata voastra.