5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Prima soție a lui Cătălin Crișan s-a reinventat. „Nu trebuie să ne privim unidirecțional, ci in toata complexitatea noastră de ființe cu spirit, minte și energie”

Must Read

Prima soție a lui Cătălin Crișan a spus da noilor provocări după divorțul de celebrul cântăreț, iar viața pare să îi surâdă. Lucia Bubulac a lansat o carte, are un cabinet de medicină de familie și a intrat în Top 100 de femei de succes din România.

Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, are un cabinet de medicină de familie de peste 30 de ani, însă, pentru a-și înțelege mai bine pacienții, ea a făcut și studii de psihologie.

„Cabinetul este deschis de 32 de ani. Ne-am rebranduit, din 2017 ne numim Glooria Med. Acum am început să fac promovare. Înseamnă foarte mult să fii medic de familie și să ai 32 de ani de carieră, dar important este cât de interesat ești să îți cunoști pacienții cu adevărat și să le vezi evoluția în timp.

Poți să ai și 50 de ani de experiență, dar dacă nu ai un ochi avizat sau nu ești interesat să descoperi la pacienții tăi prezența unor stări emoționale negative, stres, depresie sau întâmplări nefericite, vei trata cu medicamente răni ale sufletului”, a declarat Lucia Bubulac, citată de unica.ro.

„Toate lucrurile acestea mi-au folosit, pentru că și teza mea de doctorat are implicații în domeniul psihologiei, cancerul fiind până la urmă, ”raul suprem” și de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, poate stilul alimentar, modul în care percepi realitatea, felul în care gândești sau poate toate la un loc”, a afirmat ea, potrivit kfetele.ro.

De asemenea, Lucia Bubulac a scris și o carte, intitulată „Stres, Emoții, Depresie, Cancer”.

„Am dorit să aduc în atenția celor care sunt interesați, că nu trebuie să ne privim unidirecțional, ci in toata complexitatea noastră de ființe cu spirit, minte și energie.

Noi suntem un tot și mai mult decât atât, nu suntem aruncați în Univers, ci facem parte integrantă din el, suntem în conexiune permanentă cu Universul și cu tot ce e viu. Iar această viziune nu trebuie să fie uitată sau neglijată”, a subliniat fosta soție a lui Cătălin Crișan.

În luna iunie a acestui an, Lucia Bubulac a intrat în „Top 100 femei de succes din România”. A fost recompensată atunci, la categoria „Premiu special categoria Medicină” cu premiul pentru „promovarea medicinei holistice”.

Cine este Lucia Bubulac

Lucia Bubulac s-a născut pe 14 ianuarie 1964. A fost căsătorită cu Cătălin Crișan între 1995 și 2011. Cei doi au împreună doi copii, Daria (23 ani) și Raris (19 ani).

Pe lângă cariera de medic primar medicină de familie, aceasta s-a afirmat în lumea divertismentului. În anul 1999 s-a lansat pe piața muzicală, când a scos primul ei album, „Lacrimi pe nisip”. În 2010, a lansat un nou album intitulat „Doi trecători”. De asemenea, ea a cântat în duet și cu Felicia Filip.

Lucia a ales, în ultimii ani, să se retragă din viața publică și să se concentreze mai mult pe creșterea copiilor săi și pe dezvoltarea ei pe plan profesional… cel medical.