7.3 C
Iași
joi, februarie 29, 2024

Marina Voica: „Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază!”

Must Read

Marina Voica, la vârsta frumoasă de 87 de ani, păstrează o condiție fizică exemplară datorită activităților sportive constante și a unei diete echilibrate. Recent, artista a mărturisit că, cântărește doar 39 de kilograme, provocând o serie de reacții și opinii cu privire la greutatea sa redusă.

Cu toate acestea, Marina Voica s-a hotărât să răspundă cu grație tuturor criticilor, exprimându-și satisfacția față de starea sa de sănătate și aspectul său la vârsta venerabilă pe care o are. Artista a menționat că este o fire sportivă, cu un corp sănătos, și că, continuă să se bucure de viață, conducând chiar și o mașină sport și desfășurând activități fizice precum ridicarea greutăților și caratul cu roaba, informează kfetele.ro.

„Ce s-a tot mirat lumea că, la 87 de ani, ai mei, mai cânt live? N-am 100 de ani, iertați-mă, mai pot! Eu cânt cu mare ușurință, așa am cântat toată viața. Lumea a fost surprinsă, cu toții m-au sărbătorit pe scenă, sunt o legendă vie, sunt bine, stați liniștiți! Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază. Măsor 1, 59 m, am avut 1, 62 m, dar, am mai scăzut, odată cu trecerea timpului, și găsesc greu haine, mărimea S, cât port eu.

Și am 39 de kilograme, nu 37, Doamne ferește! Am o greutate normală, ce atât mă tot îngroapă unii și tot zic că de-abia am putut ține în mâini Trofeul Mamaia! Cei care tot zic că sunt doar piele și os știu, oare, că eu conduc și acum o mașină sport, care e foarte greu de condus? Sunt o fire sportivă, am făcut sport toată viața, am făcut gimnastică în tinerețe. În plus, muncesc în Breaza, unde stau. Am o curte mare, ridic, car cu roaba!”, a declarat Marina Voica pentru Playtech.ro.

Marina Voica face sport și are un stil de viață sănătos

„Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia.

Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară.

De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi. Am făcut gimnastică, fac exerciții fizice, mănânc puțin. Dar, ca să vă spun sincer, totul e doar o chestie ce ține de genetică. Eu semăn cu mama, care era slabă, o superbitate de femeie. Și tata era slăbuț. Pe ei îi moștenesc”, spune artista pentru Impact.

Marina Voica regretă că nu are copii: „Aş fi fost o mamă bună”

Deși a simțit dragoste din partea celui de-al doilea soț, Marina Voica recunoaște că nu a fost niciodată fericită, descriind mariajul ca fiind tumultos. Solista regretă că nu a devenit mamă, explicând că anii tinereții nu se vedea într-o astfel de ipostază, însă crede că rolul de părinte i-ar fi adus împlinire sufletească.

„Nu am fost niciodată fericită și nu sunt și nu o să fiu niciodată. Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată. Nu am fost bine în căsnicie, a fost tumultoasă. Nu a fost fidel, murea după femei.

Nu am vrut niciodată copii, el își dorea foarte mult. Aş fi fost o mamă bună. Și iată-mă pe mine ca frunza în vânt, când l-am pierdut pe Viorel să mă lovească toată lumea, de a doua zi. Eu am cunoscut atunci senzația de deprimare. Atâtea minciuni‘, a spus artista, citată de viva.ro.

Marina Voica a divorțat de primul soț, Marcel Voica, după 6 ani de căsnicie. Ulterior, l-a întâlnit pe Viorel Teodorescu, care a sunat-o după ce a văzut-o la televizor. Uitându-se în trecut, solista susține că nu le-a oferit suficientă afecțiune celor doi parteneri de viață, acesta fiind unul dintre regretele cu care trăiește astăzi.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Pâna la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie.

N-am dat prea multă atenție și afecțiune celor doi soți, care m-au iubit mai mult decât viață. Au tânjit după dragostea mea și eu nu le-am oferit destulă. M-am jucat, am fost nepăsătoare. Singura mea scuză a fost că mi-a plăcut să fiu iubita. De fapt nu e o scuză, e o explicație… Nu mai pot repara nimic. Este îngrozitor să trăiești cu asemenea regrete‘, a spus solista