13.2 C
Iași
miercuri, mai 15, 2024

Monica Tatoiu, despre bunica sa, pe patul de moarte: „M-am așezat așa în fața ei și mi-a zis: „Fii atentă cu soacra-ta că soacra nu te iubește!”

Must Read

Monica Tatoiu, invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a făcut declarații emoționante despre legătura specială pe care o avea cu bunica sa.

„Bunica mi-a zis că orice aș face fac bine. Toată viața mea. Și când mă machiam, și când am fugit de acasă, și când veneam dimineața de la petreceri, ea, care judeca pe toată lumea, eu tot ce făceam era perfect.

Când a murit, nu a putut să moară până nu m-am urcat eu în avion și am venit. M-am așezat așa în fața ei și mi-a zis: „Fii atentă cu soacra-ta că soacra nu te iubește!”. M-a organizat și după aceea mi-a zis „Maică, acum poți să te duci la culcare, eu trebuie să mor.” Totul era pregătit. Noi ne-am spus totul. Era genială”, a dezvăluit Monica Tatoiu, potrivit kfetele.ro.

Câți bani are Monica Tatoiu, de fapt. “Bogată fără să fur”

După toată munca pe care a depus-o de-a lungul vieții, Monica Tatoiu a investit într-o afacere, iar aceasta a crescut, văzând cu ochii, de la an la an. Astfel, în prezent, fostul director general de la Oriflame se bucură de o avere estimată la 7,5 milioane de euro, dar și de o locuință impresionantă de 633 metri pătrați și de un teren de 2.590 mp. Ambele au o valoare de circa două milioane de euro.

”Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur.

Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune”, a declarat Monica Tatoiu în podcastul ”Un podcast” găzduit de Geanina Iacob, potrivit ego.ro.

Monica Tatoiu, dezvăluiri după 41 de ani de relație cu soțul

Monica Tatoiu se află la al treilea mariaj, unul care i-a adus fericirea mult așteptată. Vedeta a renunțat la celelalte povești după ce a fost înșelată.

“41 de ani și 10 ore împreună. După 2024 cu atâta politica în dezacord nu știu cum o să arate 2 ianuarie 2025. Noroc că sub apă nu ne mai certăm pe ….geopolitică”, spune Monica Tatoiu, pe o rețea de socializare. Vedeta și-a cunoscut soțul pe pârtie, la Bradu.

El lăsa în urmă mai multe relații nefericite, ea la fel. Monica Tatoiu și soțul ei, Victor Tatoiu, s-au completat din primul moment, iar cu trecerea anilor au ajuns să se descopere și mai mult.

„Pe pârtie la Bradu am întâlnit un prieten pentru o viaţă. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupţi în tranşee, clădeşti adăposturi, spate în spate te fereşti de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când eşti dărâmat de supărări. O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri.

Nu este legal să o faci fără un partener care îţi dă aer atunci când s-a terminat butelia. Trebuie să te bazezi pe el şi el pe tine, chiar dacă câteodată fuge după o broască ţestoasă şi tu după un peşte colorat.

Important este să îţi găseşti coechipierul care înţelege importanța siguranţei în echipă. Până îl găseşti, mai rămâi fără aer. La tinereţe se poate. Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viaţă’’, povestea Monica Tatoiu, pe o rețea de socializare, potrivit unica.ro.