21.3 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

Liviu Vârciu, înșelat de Jojo. „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. „Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu”

Must Read

Multe cupluri din showbiz au fost uitate. Delia și Edi Iordănescu, Oana Ioniță și Liviu Vârciu, Diana Munteanu și Lucian Becali, Lili Sandu și Sișu, Giulia și Cristi Enache, Codin Maticiuc și Gina Pistol, Jojo și Liviu Vârciu sunt doar câteva dintre vedetele care s-au iubit în urmă cu aproape 20 de ani. Chiar dacă a trecut mult timp, unele povești de dragoste sunt impresionante. Aceștia din urmă, de exemplu, au fost chiar la un pas să devină soț și soție.

La începutul anilor 2000, Jojo și Liviu Vârciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Prezentatorul TV chiar a cerut-o în căsătorie pe actriță și au fost la un pas să se căsătorească. Horia Brenciu trebuia să le fie naș. Totuși, destinul nu le-a surâs, iar soarele a apus înainte să facă pasul cel mare.

Relația a fost una plină de năbădăi. Jojo a călcat strâmb, iar Liviu Vârciu a aflat. Omul de televiziune nu a putut trece peste infidelitatea iubitei și a pus punct idilei amoroase. În urmă cu câțiva ani, el a dat detalii despre povestea pe care a trăit-o alături de Cătălina Grama.

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!”, a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp, conform Can Can.

Până la urmă, amândoi și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Liviu Vârciu se iubește de mai bine de 7 ani cu Anda Călin. Cei doi au împreună și doi copii, o fetiță și un băiețel. La rândul ei, Jojo a început o relație cu Paul Ipate, în urmă cu 9 ani. Anul acesta au decis să se și căsătorească. Cuplul a avut parte de o nuntă de vis, în Italia.

„M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători. Pasta, vino e amore! Cam așa a fost atmosfera la nuntă!

S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis. (…) Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile.”, a povestit Jojo, după ce a făcut pasul cel mare, pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu, despre copiii lui

Liviu Vârciu are doi copii cu Anda Călin, asta după ce în anul 2017 a venit pe lume fetița lui Anastasia.
Trei ani mai târziu, în 2020, Liviu Vârciu s-a bucurat să afle că partenera lui e din nou însărcinată, iar la finalul lunii mai Anda Călin i-a mai oferit un copil. Artistul a devenit tată de băiat și s-a bucurat foarte mult atunci când a aflat că cineva îi va duce numele mai devreme, el a ales să-l numească chiar Liviu, dar bineînțeles Junior, însă mai are și prenumele Matei.

Cântărețul mai are un copil, însă mult mai mare. În urmă cu mai mulți ani acesta s-a iubit Amy Teiceanu, iar împreună cu aceasta are o fată, pe Carmina. Tânăra are 20 ani și este deja pe picioarele ei, aceasta nu stă împreună cu Liviu Vârciu, dar are tot timpul sprijiul său în tot ceea ce face, scrie Radio Impuls.

Artistul a mărturisit că își dorește ca fiica sa cea mare să-și urmeze propriul drum, preluând și responsabilitățile mai mari. Liviu Vârciu a făcut și o glumă și a precizat că ar fi încântat să vadă cum fiica sa, Carmina, se implică în același domeniu și duce povara grea și-ar dori să se bucure doar de roadele muncii și să aștepte cu nerăbdare rezultatele financiare.Fanii artistului au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

„Doamne ajută, m-aș bucura din suflet să vină după mine să facă ea tot greul, iar eu să aștept să îmi aducă banii: “Tata, cât ai luat azi? Perfect, jumătate mie, jumătate ție!”. M-aș bucura să facă ei și eu să stau să mă plimb. Dacă muncesc mult, o fac pentru ei. Mie îmi ajunge, am trăit și cu sticks-uri, suntem obișnuiți, dar pentru copii facem orice ca să fie bine!”, a spus actorul pentru ego.ro.