13.9 C
Iași
sâmbătă, februarie 24, 2024

Gabriela Cristea nu are probleme cu mâncarea. „Balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”

Must Read

Gabriela Cristea a venit cu explicații după ce mai multe persoane au certat-o pentru că mănâncă prea mult. Vedeta a ținut să precizeze că o singură dată pe săptămână își permite să mănânce un fel de mâncare ce conține mai multe calorii.

În rest, are un meniu foarte bine stabilit. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea nu înțelege de ce este criticată atâta timp cât își folosește proprii bani pentru a cumpăra și a mânca tot ceea ce își dorește.

„ Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că nu am un cheat day (nr. zi de trișat, în care mănânci ce vrei).

Am doar o masă la care trișez și de obicei atunci și înregistrez ca să pot să fac și video-urile pe care le postez în social media. Pe lângă asta, ziceam că balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt .”, a spus Gabriela Cristea în mediul online, conform kfetele.ro.

În urma comentariilor răutăcioase pe care le-a primit, Gabriela Cristea a ținut să le transmită un mesaj acid tuturor celor care îi adresează cuvinte jignitoare.

„Iar tu, ai poze cu icoane, deci e clar că ești tot o … într-un fel sau altul, dacă ți-e atât de rușine încât nici măcar o poză cu tine personală, n-ai avut curajul să-ți spui în social media. Voi, astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și care ne comentați pe noi, ia uitați-vă voi în oglindă, dragelor, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate.

Hai, vă pup și ia uitați-vă cum voi balota acum toată felia asta de tort cu toată pofta și nici nu-mi pare rău. Poftă bună!”, a mai spus Gabriela Cristea pe TikTok.
Gabriela Cristea, acuzată că este neglijentă cu imaginea sa

Internauții au fost nemulțumiți total de modul în care aceasta a ieșit la cumpărături, alături de soțul ei. Astfel, gurile rele o acuză pe vedetă de faptul că nu se îngrijește suficient și că este extrem de neglijentă cu aspectul său fizic.

„Ar fi cazul să-ți mai schimbi ținuta, cu ea la cumpărături, cu ea la bucătărie, nu mai trebuie să te parfumezi, sunt „parfumuri” naturale!” i-a transmis cineva online, potrivit click.

„Este neglijentă cu ea, dar și cu fetițele!”

„Asta am observat și eu, așa gătește, așa pleacă în oraș”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Există însă și persoane care îi iau apărarea vedetei și care îi justifică alegerea de a ieși în oraș cu unele dintre hainele în care este adesea văzută și în bucătărie.

„Voi chiar nu înțelegeți „doamne perfecte”, a spus că are mai multe bluze de acest fel, unele sunt de culori diferite.. Ați început anul tot cu aceste răutăți..Nu vă obligă nimeni să vă uitați, dar voi nu puteți trăi fără să criticați și să jigniți..”, i-a luat apărarea un al fan, Gabrielei Cristea, potrivit Spectacola.ro.