26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Smiley, avere colosală! Din ce câștigă o muțime de bani soțul Ginei Pistol. Este întrecut de Inna, cea mai bogată vedetă din România

Must Read

Smiley a apărut în lumea mondenă din România în urmă cu foarte mulți ani, iar treptat a devenit unul dintre cei mai consacrați cântăreți.

La fel ca în cazul altor colegi de breaslă, veniturile sale au crescut inclusiv în acest an, iar astfel a devenit unul dintre cei mai bogați cântăreți. Chiar dacă este o persoană discretă, Smiley are o mulțime de bani!

La început, Smiley făcea bani doar din concerte, iar prețul pentru o prestație nu era foarte mare, nici măcar când făcea parte din trupa Simplu.

El și membrii trupei au dat lovitura cu mai multe melodii care au devenit hit-uri, iar valoarea lor ca și artiști a crescut. Astfel, în anul 2024, prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană care vrea să îi aibă la evenimentul său este cuprins între 10.000 și 20.000 de euro!

Smiley este unul dintre cei mai scumpi artiști din industrie. De asemenea, dincolo de cântat, este și acționar la casa de producție HaHaHa Production. Această afacere a avut o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, în anul 2023, sumă din care Smiley câștigă 70%.

De asemenea, este plătit ”regește” și pentru proiectele din televiziune. Pentru un singur sezon, el primește aproximativ 250.000 euro. Așadar, ar avea o avere de câteva milioane de euro, având în vedere cât de multe proiecte are în desfășurare, scrie spynews.ro.

Adela Popescu, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol și-au deschis afacere împreună

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor au dus prietenia la un alt nivel și s-au făcut parteneri de afaceri. Vedetele au cumpărat un hotel în Vama Veche, iar inaugurarea va avea loc pe 1 mai 2024.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, show-ul pe care până de curând chiar ea îl prezenta la PRO TV, Adela Popescu a dat fanilor o veste total neașteptată. Prezentatoarea a anunțat că împreună cu Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor vor deschide un hotel la mare, în Vama Veche, locul în care ei au o mulțime de amintiri.

„Anul 2024 vine cu o veste mare pe care abia acum putem să o spunem. Noi o pregătim de foarte mult timp. Eu, soțul meu, prietenii noștri Smiley, Gina, Răzvan, Irina și ale două familii am luat un spațiu, e un hotel cu 14 camere în Vama Veche, noi ne vom ocupa de el.

Acum suntem în plin proces de amenajare Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut. A fost un gând, a trecut.

S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a declarat Adela Popescu, citată de libertatea.ro.

Ce avere are INNA – Este cea mai bogată vedetă din România
Cea mai bogată vedetă din România are o avere de peste 23 de milioane de euro! Este vorba despre Inna. Artista în vârstă de 37 de ani a devenit un fenomen internațional, iar pentru un concert în afară sumele ajung la câteva zeci de mii de euro.

La 37 de ani INNA a fost declarată cea mai bogată vedetă din România. Artista și-a făcut debutul în urmă cu 15 ani, iar de atunci a reușit să se facă cunoscută în toată lumea. Acum are hituri în colaborare cu artiști internaționali precum Pitbull, Sean Paul sau J BALVIN.

INNA a adunat o avere impresionantă și locuiește într-o casă dintr-un cartier rezidențial din Pantelimon care depășește un milion de euro. Nici nu este de mirare. Pentru un concert în SUA INNA primește 40.000 de euro, în timp ce în România sumele încep de la 10.000 de euro, scrie realitatea.net.

Artista investește cei mai mulți bani în carieră, în mod special în haine și în ținutele de scenă. Pe lângă succesul din carieră, INNA o duce bine și în dragoste. Cântăreața este logodită cu artistul rap Deliric care i-a oferit anul trecut inelul visurilor sale, care costă 100.000 de euro.