17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Vasilică Ceterașu, prins de soție atunci când se afla cu alte femei. „M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta”

Must Read

Vasilică Ceterașu și soția sa, Amalia, au împreună doi copii, însă, în realitate, artistul a recunoscut și faptul că fidelitatea nu a fost punctul lui forte. Vasilică Ceterașu a fost prins de soția lui alături de alte femei, atât înainte de căsătorie, cât și după căsătorie, fiind văzut în compania lor chiar în mașina artistului. O întâmplare din viața lui este atunci când a plecat la mare, timp de patru zile, moment în care a mințit-o pe soția lui cu privire la locul în care se află.

„Noi am fost și certați. Am plecat să duc gunoiul. Am fost plecat vreo 4 zile, la mare. L-am luat și pe cumnatul meu când duceam gunoiul. Dar m-a sunat un prieten, mi-a zis că sunt cluburile deschise și cum era luni seara… Marți dimineața eram la mare. Am sunat-o cu cameră – ea credea că dorm – dimineața și îi arătam lacul din Mamaia.

Credea că sunt la Cluj. I-am arătat și marea… Când m-am întors, nu zic, m-am întors cu încă un buchet de flori, așa, mai special. Am și sunat pe la Suceava, să pregătească ceva special… Mi l-a dat în cap!”, a declarat Vasilică Ceterașu, citat de kfetele.ro.

Soția lui Vasilică Ceterașu și-a dat seama că ceva se întâmplă cu soțul ei, așa că s-a gândit că ar fi mai bine să-l urmărească, să vadă unde merge, dar și de cine este însoțit.

Astfel, artistul a mărturisit că a fost prins de Amalia atunci când în mașină se afla cu alte femei, după ce a fost urmărit în trafic de aceasta.

“M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam( n.r. râde). Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta că botez… Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea.

Și mă găsea. Nu m-a bătut, că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi. Mă mai și sunau cu număr ascuns fete… Dar cred că erau puse, că cineva voia să ne facă rău, să ne despartă.”, a mai spus Vasilică Ceterașu, potrivit Fanatik.ro.

Ceterașu avea instalată o aplicație de dating, pe telefon

Vasilică Ceterașu nu s-a mulțumit doar cu atât și a avut chiar și o aplicație de dating instalată. Nici așa nu i-a mers foarte mult timp, deoarece Amalia a aflat imediat și a glumit, spunând că poate, din greșeală, va descărca o nouă aplicație de același fel.

„I-am zis că e aplicație de cumpărat mașini, prin Europa… Și mi-a zis să vadă și ea mașinile. Și erau doar mașini din alea, de 1,90, 90/60/90. Și atunci a început scandalul…. Am șters aplicația, nu zic nu.

Cine știe acum ce aplicație mai iese și o descarc din greșeală… Sau le descarcă Serena când se joacă la telefon. Poate descarcă iar Tinderul… Doamne-ajută! (râde, n. red.). Doar nu o să cert fetița pentru asta”, a mai spus artistul, citat de protv.ro.