17.4 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

„Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin!” Cum a reacționat Mihai Bobonete, după ce a mâncat la restaurantul lui Dani Oțil?

Must Read

Dani Oțil se poate considera un bărbat norocos pe toate planurile. Prezentatorul TV o duce foarte bine, atunci când vine vorba despre viața lui profesională, deoarece are un restaurant de lux, plasat într-o zonă bună din București.

Multe persoane aleg să mănânce la el la restaurant, iar în urmă cu puțin timp, unul dintre oamenii care i-au călcat pragul localului a fost chiar Mihai Bobonete, care și-a dorit să încerce preparatele gustoase.

Cum a reacționat Mihai Bobonete, după ce a mâncat la restaurantul lui Dani Oțil
Mihai Bobonete, cunoscutul actor și comediant, a stârnit zâmbete și uimire printre fanii săi după ce a făcut publică o experiență neașteptată la restaurantul lui Dani Oțil.

În cadrul unui podcast alături de bunul său prieten și invitat special, Răzvan Simion, Bobonete a dezvăluit că a fost uimit de nota de plată, care s-a ridicat la nici mai mult, nici mai puțin de 1.500

de lei.
În stilul său caracteristic, Bobonete nu a ezitat să facă glume pe seama acestei experiențe costisitoare. În timpul podcast-ului, actorul a mărturisit în glumă că s-ar fi așteptat măcar la o reducere, dacă nu chiar la o masă gratuită.

Această poveste a fost intens comentată pe rețelele de socializare, iar fanii și-au exprimat simpatia pentru Bobonete, în timp ce mulți au apreciat umorul său în fața acestei situații financiare neașteptate.

„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (adică 1.500 de lei noi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin.

Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin.”, a spus Mihai Bobonete, amuzat.

Prețurile de la restaurantul prezentatorului TV

Dani Oțil, cunoscut pentru p personalitatea sa deschisă, a oferit o privire transparentă asupra meniului și prețurilor restaurantului său de lux, oferind clienților o experiență culinară deosebită.

Pe site-ul restaurantului său, Dani Oțil a dezvăluit prețurile unora dintre preparatele din meniu, oferind o idee asupra exclusivității locației sale. Astfel, clienții pot savura o porție generoasă de șnițel (330 grame) cu cartofi (175 grame) și caș de oaie pentru 68 de lei. Pentru cei dornici de delicii marine, o porție de saramură de caracatiță cu polenta toscana (300 grame) costă 98 de lei. În meniu mai găsim și opțiuni precum un cocoșel de munte (550 grame) cu cartofi (300 grame) pentru 84 de lei și o porție de pulpă de rață confiată (150 grame) cu piure de cartofi

(200 grame) la un preț de 68 de lei.

Acestă transparență a prețurilor și diversitatea preparatelor demonstrează angajamentul lui Dani Oțil față de oferirea unei experiențe culinare de înaltă calitate în cadrul restaurantului său de lux, unde bucătari cu experiență în străinătate pregătesc mâncăruri sofisticate pentru clienții săi.