17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

„Drumul a fost foarte, foarte greu. Aici este paradisul.” Ce destinație a ales Gabriela Cristea pentru vacanța cu familia

Must Read

Gabriela Cristea a ajuns în vacanța mult așteptată și a ținut să împartă peisajul superb cu toți urmăritorii săi.

Gabriela Cristea a ajuns în vacanța mult așteptată, alături de soțul ei și de copii, momente despre care tot vorbit în ultima perioadă, iar acum le-am împărtășit cu toți urmăritorii ei.

“Am ajuns în Maldive, dar a fost un adevărat tur de forță.” Cum a fost drumul de 10 ore cu avionul pentru Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a ajuns în vacanța la căldură, așa cum și-a dorit de foarte mult timp, iar primele imagini din Maldive au și apărut pe rețelele de socializare.

Pregătirile au fost în toi în toată această perioadă, așa că prezentatoarea TV a comandat mai multe ținute, și-a făcut manichiura, iar acum se bucură de priveliștea de poveste. Gabriela Cristea a povestit și despre cum a fost zborul cu avionul timp de 10 ore până la destinația exotică. “Dragilor, am ajuns în Maldive, dar a fost un adevărat tur de forță să ajungi până aici. Drumul a fost foarte, foarte greu, dar după ce treci de toate obstacolele, după ce treci de peste cele 10 ore de avion, aici este paradisul.
Eu zic că a meritat. Pe drum mi s-au umflat picioarele foarte rău, dar în orele următoare voi face orice să ajung într-o formă bună. M-am ridicat o dată la jumătate de oră și am făcut exerciții, e foarte greu să stai în avion. Pe lângă faptul că a trebuit să stăm în avion 10 ore, a trebuit să venim și cu avionul acela care merge pe apă.”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a mai spus, pe rețelele de socializare, că și-a dorit mereu să fie într-o vacanță în luna ianuarie, așa că s-a gândit cum va petrece zilele departe de casă. „Mi-am dorit dintotdeauna să am o vacanță în ianuarie, o vacanță la căldură atunci când toată lumea stă la frig. Soțul mi-a promis că se va întâmpla asta, așa că mi-am luat haine. A doua rochie este una din vâscoză și din dantelă.

Acolo une mergem noi există și serviciu de babysitter, iar tu poți să faci ce vrei cu soțul. Voi profita de asta.”, a mai spus Gabriela Cristea înainte de sărbători.