14.6 C
Iași
vineri, mai 10, 2024

O blonda se plimba cu muma-sa pe plaja si o intreaba de ce unii barbati o au…Muma-sa nu stie ce sa-i raspunda. A doua zi la fel

Must Read

O blonda se plimba cu muma-sa pe plaja si o intreaba de ce unii barbati o au mai mare si alti mai mica.

Muma-sa nu stie ce sa-i raspunda. A doua zi la fel, iar muma-sa gaseste un raspuns.
Spune ca cine o are mare, are avere mai mare, iar cine o are mica are avere mica.
A treia zi, ies iarasi pe plaja si fiica spune:

– Mama, domnul se tot uita la matale.
– Si ce-i, draga, are voie.
– Da, dar uite ce-i creste averea.

În fiecare dimineaţă o blondă venea la cafenea, comanda un croissant cu cafea şi frunzărea ziarele. Într-o dimineaţă ea n-a mai apărut. La fel s-a întâmplat şi în dimineaţa următoare.

Văzând că blonda n-a apărut două zile la rând, proprietarul cafenelei a început să se îngrijoreze, că s-a întâmplat ceva rău cu ea. În cea de-a patra zi, proprietarul a văzut-o traversând strada şi intrând în cafeneaua vizavi de barul său.

El a dat fugă la ea şi, jignit de moarte, a oprit-o şi i-a spus cu o voce furioasă:

Ştii că am fost foarte îngrijorat pentru tine!? Mi-era teamă că ţi s-a întâmplat ceva rău iar acum se pare că mă înşeli cu cel mai mare concurent.

Ea, surprinsă, îl priveşte şi-i zice:

– Eu nu te înşel, ţi-am rămas credincioasă, doar ca am avut unele probleme dentare de rezolvat iar medicul stomatolog m-a sfătuit ca timp de câteva zile să mănânc pe partea cealaltă.😅😆😇

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Se întoarce fata de la întâlnire. Conversaţie cu mama:– Cum a fost, e frumos?- Ahhh… Doamne, e suuuper.- Miroase bine?- Extraordinar.

Un gentleman.- Cina a fost gustoasă?- Foarte gustoasă. Restaurant select.- Dar… asta…. A fost?- A fost… e pur şi simplu excepţional.Vine băiatul de la întâlnire.

Conversaţie cu tata:- Da?- Da.- Bravo!😅