20.7 C
Iași
vineri, mai 10, 2024

Anca Țurcașiu s-a pozat în costum de baie la 53 de ani. Vedeta e fără cusur!

Must Read

Anca Țurcașiu s-a pozat în costum de baie la 53 de ani. Vedeta arată fără cusur și ar putea concura fără nicio problema cu tinerele de 20 de ani. 

Recent, Anca Țurcașiu iubește căldura și-a luat o vacanță și a plecat să se relaxeze în Dubai, la căldură. Și cum artista iubește căldura și apa, nu a ratat nici ocazia de a se relaxa într-o piscină exterioară, de tip infinity. Și pentru că o vacanță este o vacanță adevărată atunci când te bucuri din plin de ea, Anca Țurcașiu a ales să se cazeze într-un hotel luxos, așa că a avut la dispoziție și piscina de pe acoperiș, care-i lăsa la vedere o panoramă superbă a orașului și de unde a putut admira zgârie-norii.

Pentru că-i place să țină legătura cu fanii ei și să le arate momente din viața ei, nici în această escapadă nu a făcut excepție, artista postând fotografii cu ea în tot felul de ipostaze, chiar și în costum de baie.

Anca Țurcașiu: ”Mă simt fabulos la 53 de ani! ”

”Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine!

Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară”, declara Anca Țurcașiu pentru revista VIVA!, în urmă cu câteva luni.

Anca Țurcașiu nu ține vreo dietă anumite, însă de mai bine de 31 de ani nu mai consumă carne. De asemenea, a renunțat și la lactate din cauza afecțiunii articulare de care suferea.