7.4 C
Iași
marți, februarie 27, 2024

O fetita de 7 ani cucereste America cu vocea minunata si prezenta scenica deosebita!

Must Read

la varsta de 7 ani reusea sa cucereasca America cu vocea minunata, dar si prin prezenta sa scenica remarcabila! Ea canta, dansa, juca si sarea coarda – si toate in acelasi timp!

Shirley Temple a fost una dintre cele mai iubite artiste din America din toate timpurile. In filmuletul incredibil de nostalgic de mai jos puteti vedea evolutia lui Shirley, incepand de la a fi un copil la a fi o femeie in varsta. Ea canta „When I Grow Up”, melodia din filmul „Curley Top”, din anul 1935

Shriley Jane Temple s-a nascut in anul 1929. Actrita, cantareata si dansatoare, aceasta si-a inceput cariera in cinematografie la varsta de 3 ani. In 1934. Shirley a devenit un superstar in filmul „Bright Eyes”, film scris special pentru a dezvalui publicului toate talentele sale. Unul dintre motivele pentru care Shirley a fost atat de venerata este ca ea era o adevarata lumina ca stralucea in vremurile intunecate din Statele Unite. Intr-o imagine de ansamblu , in „The Little Girl Who Fought The Great Depression”, autorul scrie: „In mijlocul dispararii Marii Depresiuni, Shriley Temple radia de optimism si voie buna, ridicand moralul a milioane de persoane si reprezinta un model de urmat pentru generatiile ce vin”.

Shriley Temple s-a retras din cinematografie in 1950, la varsta de 22 de ani. Ea a murit in 2014, la varsta de 86 de ani. Shriley Temple va ramane in amintirea intregii lumi prin talentul sau remarcabil, deorece vocea minunata si prezenta scenica deosebita vor ramane intiparite in mintea si sufletul tuturor.

Vizionati filmuletul de mai jos si cu siguranta veti ramane placut impresionati de ceea ce o sa vedeti! Asadar, daca v-a placut si voua vocea minunata si prezenta scnenica deosebita pe care acesta artista le detinea si doriti sa amintiti tuturor despre aceasta legenda a cinematografiei, va rog sa impartasiti acest video cu prietenii vostri de pe Facebook!