22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

După apariția Evei în Tati part-time, a urmat un val de critici la adresa familiei Măruță. Cătălin și soția lui au fost criticați că își promovează copiii în proiecte cinematografice, fără a fi înzestrați cu talent. Fiind vorba despre fiica ei, Andra nu s-a mai abținut.

Must Read

Debutul Evei Măruță în cinematografie a generat un val nejustificat de critici și comentarii acide. În postura de mamă, Andra recunoaște că a afectat-o profund opinia publicului, în contextul în care fiica ei de destul de timidă și trăiește emoții copleșitoare în aceste momente. Iată declarațiile artistei!

Eva Măruță a devenit subiectul principal al acestor zile, odată cu premiera filmului „Tati part-time’, unde joacă un rol principal. A urmat un val de critici la adresa familiei Măruță, cei doi soți fiind acuzați că-și promovează copiii în proiecte cinematografice, fără a fi înzestrați cu talent actoricesc.

Andra s-a arătat afectată după criticile primite de fiica ei, care are doar 8 ani și care abia a început să guste succesul.

Cum o afectează pe Andra valul de critici primit de Eva, după premiera filmului „Tati part-time’

Andra e mândră de succesul fiicei ei, Eva, care a făcut primii pași în cinematografie și spune că valul de critici nu-i poate umbri fericirea. Recunoaște că o afectează, într-o măsură, ura îndreptată asupra micuței, dar preferă să se încarce cu energia celor care îi transmit gânduri bune și o felicită.

Pe tine te doare dacă zice cineva ceva de tine? Bun! Mă doare și pe mine atunci. E absolut normal. Important e să nu ne uităm. Sunt atât de mulți oameni care spunt atât de multe lucruri frumoase despre ea. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea’, a spus artista

E un copil foarte timid’

Andra mai spune că Eva și-a interpretat rolul cu multă atenție și profesionalism, fiind complet absorbită în lumea actoriei. A subliniat că micuța e destul de timidă, lucru ușor de observat în fotografiile de la premiera comediei, când nu s-a dezlipit de mama ei și a strâns-o puternic de mână.

A văzut filmul de mai multe ori până să apară în cinematografe. Ea e foarte atentă înainte, știi, atunci când filmează, la tot ce ține de detalii și nu pot să zic că e critică cu ea… E critică la modul ăsta, dar nu altfel. E un copil normal, dar cum să zic, atent la modul că îi place ceea ce face și atunci e absolut normal să fie atentă la detalii.

Ea este timidă. La filmări se simțea în largul ei, pentru că a fost o echipă extraordinară. S-a simțit în largul ei cunoscându-i acolo. Ea e timidă în momentul în care a ajuns la premieră, se ținea de mâna mea.

E un copil foarte timid și e absolut normal ca la vârsta asta să ai emoții atunci când e un eveniment de acest gen’, a mai adăugat artista.

Suntem o familie ca oricare alta’

„Pentru noi, acasă, nu contează cine apare la tv, e tot fiica mea. Eu tot mamă sunt chiar dacă apar la televizor, tati la fel. David, la fel, când are câte un meci sau o apariție. La noi lucrurile stau absolut normal, ca în orice casă.

Suntem o familie ca oricare alta, doar că asta e meseria noastră și copiii noștri au avut norocul să își aleagă de mici meseria. Nu știu dacă asta va fi, dar au plecat deocamdată pe acest drum și sunt foarte fericiți, iar noi îi susținem cu tot ce fac ei’, a mai spus cântăreața.