28.9 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Ion si Vasile. Vasile am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare. Da sa vezi ce faza patesc:

Must Read

Ion si Vasile.
– Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare. Da’ sa vezi ce faza patesc: ma duc intr-o dimineata la micul dejun, Maria mea ramane in camera.

Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie si aflu ca e in camera la Antonio Banderas.

Ma duc acolo, bat la usa, deschide Antonio.
Antonio, barbat bine: inalt, frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta. Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie! Cu tatele vai mama ei, curu lasat, cearcane ……. ba, mi-a fost o rusine de omul ala …

Pe patul de moarte, Ion încearcă să împartă averea cunoscuților: 

– Draga mea nevastă, având în vedere starea mea critică, scrie te rog în testament ultimele mele dorințe: „Las mașina mea unchiului meu drag”.

– Iubitule, dar de ce nu o lași fratelui meu, Pandele?

– Ei şi tu… „Las lui Cornel vărâ-miu de la țară, toată garderoba mea”.

– Dar de ce nu o lași lui Mitică, cumnatu’?

– Eh… “Las lui tanti Ionica…”

De ce nu Sânzianei, verișoara mea?

– Ascultă nevastă, cine moare aici? Mor eu, sau mori tu?😕😐😑

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Intră un rus într-un bar din Germania.Cere o bere, barmanul aşează pe bar un cartonaş – suport de pahar şi peste el aşează o halbă. Bea rusul berea, o cere pe a doua.Barmanul se uită pe bar, nici urmă de cartonaş.

Pune alt cartonaş pe bar şi halba deasupra. Rusul bea şi o cere pe a treia. Se uită barmanul pe bar, cartonaşul a dispărut. Se gândeşte puţin barmanul:

Ăsta mă lasă fără cartonaşe, îi pun berea direct pe bar.” Aşa şi face.Bea rusul berea, se uită sub halba goală şi zice:– Niet biscuit???😐