16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

El este fiul lui Florin Busuioc despre care spune ca nu.

Must Read

Relația dintre Florin Busuioc și fiul său a fost un subiect de interes public timp de mulți ani.

În timp ce cunoscutul Busu a făcut multe sacrificii pentru a ajunge la faima de care se bucură astăzi, familia lui a avut de suferit.

Anii au trecut, dar fiul său, Florin Busuioc Jr. nu a putut să treacă peste faptul că legătura dintre el și tatăl său s-a

răcit din ce în ce mai mult. Chiar dacă s-a zvonit că aceștia au reluat legătura, se pare că s-a întâmplat exact opusul și aceștia nu își vorbesc nici măcar în prezent.

Tânărul a acceptat să ne acorde un interviu în exclusivitate în care ne-a povestit totul despre mama sa, cu ce se ocupă,

dar și despre relația pe care a încercat să o aibă cu celebrul prezentator meteo de la PRO TV, Florin Busuioc.

Ținând cont că mama ta este medic, cum s-a descurcat în ultima perioadă în contextul pandemic?
Florin Busuioc: Începutul a fost foarte greu, mama nu a fost obișnuită cu asemenea situații, ea fiind medicul care mereu

trebuia să vadă pacientul. În momentul în care a apărut pandemia nu a mai fost voie să se intre în cabinet, așa că a

trebuit să găsească o soluție. Dar în scurt timp a devenit ceva normal, ne-am protejat cât de bine s-a putut, am ținut

la curent cu evoluția și soluțiile posibile și acum totul pare să revină la normal. Pe această cale, îndrum lumea să se vaccineze.

A fost infectată cu noul coronavirus? Cum a depășit provocările întâlnite? I-a fost frică atunci când a luat contact cu pacienții?
Florin Busuioc: Nu a fost infectată, din fericire, cu noul virus.

Din fericire nici asistenta mamei mele, nici eu nu am fost infectați. Mama nu este o persoană fricoasă, ea a știut că asta e meseria ei și, în situația asta nu are ce face, așa ca a luat-o ca atare și a fost acolo necondiționat pentru oricine, la orice oră.