16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Cati bani castiga Andreea Tonciu

Must Read

Prima săptămână din competiția Survivor All Stars s-a încheiat iar un membru din echipa Faimoșilor și-a luat adio de la marele premiu de 100.000 de euro.

Andreea Tonciu este cea care a plecat acasă joi seară, după un meci pierdut împotriva Roxanei Nemeș.

Din păcate, Faimoșii au fost nevoiți să își ia adio încă din prima săptămână de la unul dintre coechipieri. Diva sezonului a plecat acasă cu lacrimi în ochi și multe regrete.

Această eliminare nu a fost deloc o surpriză pentru telespectatori, deoarece nominalizările s-au făcut pe baza competențelor sportive.

Câți bani va primi Andreea Tonciu, după o săptămână la Survivor 2024
Chiar înainte de a începe prima ediție a competiției din Republica Dominicană, s-au aflat tarifele celor care au acceptat provocarea producătorilor de la Pro TV.

Atunci s-a descoperit că Jador este cel mai bine plătit concurent din acest sezon, iar imediat după el este nimeni alta decât Andreea Tonciu.

Astfel, concurenta din acest sezon va pleca acasă cu 6.000 de euro în buzunar, dar și cu o experiență pe care nu o va uita prea curând.

Pe lângă banii pe care îi va primi, aceasta va beneficia și de cazare și transport gratuite până în România.

Andreea Tonciu a pierdut în fața Roxanei Nemeș
Din păcate pentru Andreea Tonciu, competiția din Republica Dominicană s-a încheiat joi seară.

Aceasta a fost nominalizarea colectivă a Faimoșilor, urmând ca alături de ea să se afle și Roxana Nemeș, nominalizată de TJ Miles, cel care a și purtat colanul imunității personale.

Jocul dintre cele două a fost unul curat, așa cum l-a catalogat chiar Daniel Pavel, moderatorul concursului sportiv.

Din păcate, lipsa echilibrului a fost o mare problemă pentru Andreea, fiind nevoită să repete proba de mai multe ori, ca la final să piardă detașat.