7.3 C
Iași
joi, februarie 29, 2024

Cum arată soția lui Florin Piersic acum. Anna Török, apariție rară la ziua de naștere a marelui actor

Must Read

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor român, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere. Cuvintele lui sunt o lecție de modestie și de iubire, scrie Libertatea. Anna Török a avut o apariție rară la ziua de naștere a marelui actor, născut pe data de 27 ianuarie. Și Gheorghe Turda a fost prezent la petrecere și i-a cântat sărbătoritului nu mai puțin de trei programe. Florin Piersic a fost serbat marți seară, la Hotelul Marshal Garden din București, și i-a avut alături pe toți cei dragi.

Florin Piersic a împlinit 88 de ani pe data de 27 ianuarie, zi în care s-a aflat pe scenă cu spectacolul ‘Străini în noapte’ la Constanța. Florin Piersic a fost serbat de fostul ministru secretar de stat, Ion Antonescu, la Hotelul Marshal Garden din București.

La eveniment a luat parte și soția lui Florin Piersic, Anna Török, o doamnă elegantă și distinsă, care apare rar în public. Florin Piersic a mai fost căsătorit cu Tatiana Iekel, care i l-a dăruit pe fiul său, Florin. Din cel de-al doilea mariaj al său, cel cu Anna Szeleș, a venit al doilea băiat, Daniel. Pe ultima soție a cerut-o de soție în 1993 și a cunoscut-o în 1986 într-un avion.

La petrecerea de ziua de naștere a lui Florin Piersic a fost invitat și Gheorghe Turda. Acesta i-a cântat și l-a încântat cu melodiile sale și au rememorat împreună cele mai frumoase amintiri.

‘Cele mai frumoase amintiri legate de Florin Piersic le am din America, în 1990. Am fost în turneu cu Aristide Buhoiu, Maria Ciobanu, Dumitru Fărcaș și Florin PIersic. Spectacolul s-a intitulat ‘Careul de ași’. Am fost la San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, peste tot în orașele mari, cu mulți români. Nici nu visau anumiți artiști să bântuie pe vremea aceea în America. Cu timpul s-au stricat lucrurile și acolo‘, a declarat Gheorghe Turda, pentru viva.ro.

Florin Piersic, legendarul actor român, a împlinit 88 de ani, iar cu această ocazie, el a făcut public un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile, se învârte „contorul’ și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, Prietenia, Speranța, Bucuria, sunt cuvintele pe care prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște…vorbe! Am dat și am primit iubire de la voi toți,cei care îmi sunteți alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care mi-o arătați și care mă umple mereu de speranța unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a vă vedea în sala de spectacol sau de a va ști în față micului ecran.

Cu ani în urmă, pe scenă Teatrului Național în spectacolul „Dulcea pasăre a tinereții’, îi spuneam partenerei mele Carmen Stănescu următoarea replică: „Lady, am dat oamenilor mai mult decât am primit de la ei’.

Astăzi, eu, Florin, vă spun celor care citiți aceste rânduri: „Am dat oamenilor mult , dar am primit înzecit de la ei!’ Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărată bogăție. Cea mai de preț.

Dacă în sala de spectacol, vă văd uneori de pe scenă înclinându-vă în fața mea, astăzi e rândul meu să mă înclin în față voastră. Și mai vreau să știți că citesc tot ce îmi scrieți și că aș vrea că timpul să fie mai lung, ca să vă pot răspunde fiecăruia în parte. Norocul meu că sunt mare … la propriu…, ca să îmi pot întinde brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți’, a fost mesajul transmis de Florin Piersic pe Facebook.

Amintirea care îl va bântui mereu pe Florin Piersic
Florin Piersic are o poveste de viață impresionantă, pe care puțini o cunosc.
Actorul e mai rezervat când vine vorba despre viața personală, însă a povestit la un moment dat o amintire pe care nu o va uita niciodată.

„Îmi amintesc de ziua cea mai tristă a vieții mele, când mama, smulgându-se de la brațul tatălui meu, s-a repezit la sicriul în care era Lucica noastră, găsită după patru zile de niște pescari, plutind pe apele nemiloase ale Prutului. Încercarea ei de a o îmbrățișa mi-a rămas întipărită pe retină, într-un fel pe care nu-l pot povesti.

Apoi, îmi amintesc de ziua în care, printr-un geam pe care curgeau lacrimile ploii de sfârșit de octombrie, am văzut-o pe Mama, în negru, coborând alături de tata dintr-o birjă.

În disperarea lor de a obține alinarea spirituală după pierderea Lucicăi, fuseseră plecați ceva vreme la București, timp în care eu rămăsesem în grija familiei Puha. A venit mama, au venit!, am strigat. Era 1942, toamna. Pe scări, mama m-a luat în brațe și, cu lacrimi în ochi, mi-a spus: <<Florinel, Lucica nu mai vine>>”, a povestit actorul, potrivi wowbiz.ro.