17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Minunat! Interpretarea de exceptie care va ramane in istoria muzicii pentru totodeauna!

Must Read

In filmuletul de mai jos veti urmari interpretarea de exceptie care va ramane in istoria muzicii internationale pentru totdeauna! Este vorba despre unii dintre cei mai iubiti si indragiti interpreti din toate timpurile si anume de John Travolta si Olivia Newton-John. Acestia au interpretat intr-un mod exceptional melodia „You’re the One That I Want”, melodie care a fost compusa special de catre John Farrar pentru filmul „Grease”.

In anul 1978 aceasta piesa ii facea pe cei doi sa devina artisti celebri, iar in anul 2002, dupa 24 de ani de la acel moment deosebit, cei doi aveau sa se reuneasca intr-un spectacol de neuitat. Astfel, in anul 2002, John Travolta si Olivia Newton-John s-au urcat pe aceiasi scena pentru a ne oferi interpretarea de exceptie care va ramane in amintirea noastra pentru totdeauna.

Melodia pe care cei doi artisti au interpretat-o a devenit cel mai vandut single din toata istoria muzicii, vandandu-se in aproape 6 milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii si in mai multe tari din Europa. Succesul acestei piese s-a datorat celor doi artisti care au reusit sa transmita cele mai profunde si sincere emotii. Prietenia celor doi din spatele scenei este evidenta in cadrul acestei interpretari exceptionale, deorece se imbratiseaza cu foarte multa caldura si respect.

Vizionand filmuletul de mai jos cu siguranta si voi veti retrai niste momente absolut superbe. Intotdeauna rememorarea unor ani frumosi din viata este un moment foarte emotionant, acest lucru intamplandu-se si in cadrul acestei reuniri dintre cei doi artisti internationali.

Daca si voi ati ramas profund impresionati de interpretarea de exceptie care va ramane in istoria muzicii internationale pentru totdeauna si doriti ca si prietenii si cunostintele voastre sa retraiasca un moment deosebit care s-a intamplat cu multi ani in urma, atunci va rog sa distribuiti acest filmulet cu prietenii vostri de pe Facebook!