9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Nu suntem singuri! NASA, legaturi cu civilizatii extraterestre?

Must Read

La ce ne putem gandi, cand insusi un fost angajat al NASA declara public, ca organizatia pentru care a lucrat o viata intreaga are legaturi cu civilizatii extraterestre?

Este vorba despre Clark C. McClelland, un fost inginer al NASA care, din dorinta de a face noi dezvaluiri cu privire la entitati extraterestre a facut publice informatii ultra secrete ale organizatiei. Fiind un angajat model, cu peste 600 de misiuni executate cu succes in cadrul NASA, Clark C. McClelland, face dezvaluiri incredibile despre nenumarate fenomene stranii la care a fost martor in perioada in care a lucrat ca inginer pentru NASA.

 

clark-in-the-shuttle

 

Fostul inginer NASA declara faptul ca astronautii trimisi in spatiu pentru diferite misiuni au intrat in contact direct cu entitati extraterestre pentru a efectua anumite schimburi (banuim ca aceste schimburi consta in metale rare) chiar in navele spatiale ale organizatiei. Acesta a descris extraterestrii ca fiind foarte mari, in comparatie cu astronautii NASA, aproximativ 3 metri inaltime si o fizionomie solida. Majoritatea fenomenelor care l-au lasat fara cuvinte au fost surprinse in momentul in care se afla in centrul de control “Kennedy Space Center”.

Ultimul incident la care a fost martor, dupa spusele acestuia, a durat 1 minut si 7 secunde si a avut loc in compartimentul unei capsule lansate in spatiu, de aceasta data insa, nu a fost singurul martor al incredibilei scene. Un alt coleg a luat legatura telefonic cu acesta la scurt timp dupa ce a fost martorul unui schimb ultra secret intre NASA si civilizatii extraterestre, confirmand incidentul si solicitand informatii despre imaginile surprinse pe monitoarele din centrul de control al navelor spatiale.

Clark C. McClelland, mai spune ca, extraterestrii sunt deja printre pamanteni, ba mai mult, sunt infiltrati in diverse structuri guvernamentale, chiar daca noi nu ii putem deosebi de ceilalti oameni, ei exista si traiesc printre noi.

Bineinteles ca, pentru a nu starni panica in randul oamenilor, asemenea misiuni sunt efectuate la nivel TOP SECRET si niciodata nu au fost, si poate nici nu vor fi, facute publice de catre Pentagon sau NASA.

In mod ciudat, declaratia lui Clark C. McClelland vine parca in completarea unei alte declaratii soc, facute chiar de Dmitry Medvedev, fostul presedinte rus si actualul prim-ministru cateva luni mai devreme.

 

83_1president_of_russia_dmitry_medvedev_ricnoyle_650

 

Ba mai mult, precum declara cateva luni mai tarziu Clark C. McClelland, acestia traiesc printre noi sustine actualul prim-ministru al rusiei, cel putin asta reiese dintr-un raport intocmit de serviciile secrete ruse cu privire la existenta indivizilor de origine extraterestra pe teritoriul tarii (Rusia).  Acesta nu a dorit sa faca publice mai multe informatii deoarece intreaga omenire ar putea intra in panica.

 [mashvideo]