17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

„Puteai să-ți iei unul pe nivelul tău, nu să fii tot timpul o umilă. Vei avea soarta celorlalte soții” Lavinia Pârva, avertizată în mediul online! Ce mesaje a primit soția lui Ștefan Bănică Jr.

Must Read

Căsnicia dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva nu este bine văzută de unii internauți.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți de mai mulți ani și au împreună un fiu pe nume Alexandru. Înainte să o cunoască pe frumoasa brunetă, artistul a avut mai multe relații eșuate, fiind căsătorit cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin, cea din urmă dăruindu-i o fiică. Mai mult decât atât, artistul are și un băiat din relația cu Camelia Constantinescu.

Astfel, palmaresul numeros al actorului a trezit semne de reticență în inimile fanilor cu privire la relația pe care o are în prezent alături de Lavinia Pârva.

Lavinia Pârva, mesaje de avertizare cu privire la soțul său

Cu ocazia zilei de naștere a artistului, soția sa a postat pe pagina sa de Instagram două fotografii cu ea și cu artistul, alături de un mesaj emoționant adresat acestuia.

La rândul său, Ștefan Bănică i-a scris soției sale în secțiunea de comentarii că o iubește. Acest lucru a fost, însă, motiv de suspiciuni pentru cârcotași, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au adresat brunetei câteva mesaje de avertizare cu privire la relația pe care o are cu artistul.
„Încă mai arăți bine, dar asta nu va mai dura prea mulți ani. Cred că trebuie să devii mai prețioasă și în alt mod, ca să reziști în căsnicia ta…

altfel vei avea soarta celorlalte soții pe care le-a avut celebrul Bănică. Ești doar plăcerea lui vinovată, nu cred că se mândrește prea mult cu tine./ Ești un om trist, în ciuda aparențelor. Ceva în viața ta nu e cum ți-ai dori și te și afectează/ Nu vreau să știu ce ai făcut pentru a te lăsa să pui 2 poze cu el și pentru că ți-a lăsat și comentariu.

Ești fată faină, puteai să-ți iei unul pe nivelul tău, nu sa fii tot timpul o umilă .”, au fost o parte dintre comentariile pe care Lavinia Pârva le-a primit la fotografiile cu Ștefan Bănică Jr.