30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

BREAKING NEWS! Cea mai bună veste pentru Simona Halep! Răsturnare de situație în scandalul de dopaj! Acum, judecătorii TAS nu mai au cum să ignore dovada oficială!

Must Read

Veste uriașă primită de Simona Halep după audierile de la TAS! Suplimentul contaminat cu roxadustat consumat de româncă ar fi fost produs cu ingrediente chinezești.

Simona Halep a primit o veste uriașă atât în procesul de la TAS, cât și în procesul de la New York ,firma care a produs suplimentele consumate de româncă și care ulterior s-au dovedit a fi contaminate cu roxadustat, substanță interzisă. Producătorii ar fi folosit ingrediente chinezești.

Simona Halep are dreptate! Anunțul despre suplimentul contaminat consumat de româncă: „Au fost folosite ingrediente chinezești”

Între timp, Simona Halep a dat în judecată compania Quantum Nutrition, firma care a produs suplimentul Keto MCT, contaminat cu roxadustat, și a cerut despăgubiri de peste 10 milioane de dolari. Jurnaliștii americani au venit cu o veste excelentă pentru sportiva născută la Constanța.

Suplimentul Keto MCT, ingerat de Simona Halep, conține ingrediente chinezești. Atât în procesul de la TAS, cât și în procesul înaintat la Tribunalul din Manhattan, New York, românca îi acuză pe șefii companiei canadiene Quantum Nutrition că au distribuit un supliment de colagen contaminat cu roxadustat.

Unul dintre argumentele aduse de Simona Halep a fost că producătorii au mințit în legătură cu ingredientele folosite la prepararea suplimentelor. 

Concret, firma a pretins faptul că suplimentul conține peptide de colagen marin hidrolizat prins în Oceanul Pacific. În realitate, canadienii de la Quantum Nutrition ar fi folosit ingrediente chinezești care nu au fost specificate în prospect. 

Veste uriașă pentru Simona Halep în scandalul de dopaj

“Avocații Simonei Halep au dat în judecată compania canadiană Quantum Nutrition, care a produs suplimentul din cauza căruia sportiva a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă. Halep a depus apel la TAS și așteaptă să vadă dacă își va putea continua sau nu cariera.

Dar detaliile despre produsul Keto MCT arată că au fost folosite ingrediente chinezești necunoscute, ceea ce înseamnă că argumentele folosite în apărarea Simonei la TAS capătă tot mai multă credibilitate.

Canadienii ar fi folosit ingredientele chinezești în locul celor din Oceanul Pacific, așa cum ar fi trebuit, conform etichetei. Un proces a început, iar Halep a cerut daune de peste 10 milioane $”, au scris jurnaliștii americani.

Astfel, argumentul Simonei Halep a căpătat consistență în ambele procese. În plângerea sa înaintată în SUA, Simona Halep susține că suplimentul KETO MCT conținea inclusiv roxadustat, care nu a fost menționat pe eticheta produsului.