9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Anunțul momentului la Survivor! O NOUĂ ELIMINARE! După ce fanii au primit vestea neașteptată că Jador a fost descalificat, acum vine un nou anunț surprinzător. PLEACĂ și EA din emisiune

Must Read

O eliminare neașteptată va avea loc săptămâna aceasta la Survivor România All Stars. Ce concurentă va pleca acasă alături de Jador.

Tensiunile cresc la Survivor România All Stars. După descalificarea lui Jador, o concurentă va părăsi emisiunea din Republica Dominicană, dar în urma unui duel eliminatoriu.

Ce concurentă va pleca acasă de la Survivor România All Stars

Faimoșii vor pierde și în această săptămână jocul pentru imunitate, potrivit unor informații obținute de Viperele Vesele, iar în consiliu vor fi propuse pentru duelul eliminatoriu, joi, 22 februarie, Alexandra Ciomag și Maria Lungu.

Dintre cele două, concurenta care nu va reuși să treacă de proba duelului eliminatoriu va fi Maria Lungu, spre surprinderea multora din tabără, dar și din tabăra opusă. Asta în condițiile în care Maria Lungu era destul de vocală și nu pe placul tuturor.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Faimoșii pierd și în această săptămână jocul pentru imunitate și, după un duel cu Alexandra Ciomag, Maria Lungu va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars

Producătorii l-au tot amânat pe Jador, iar el ar fi cedat în cele din urmă. Mai mult, ar fi avut și o ceartă în consiliu cu Daniel Pavel, punctând faptul că este ținut aproape cu forța în emisiune, de dragul ratingului.

”Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune.

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating.

Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi”

În data de 9 februarie, FANATIK a aflat în exclusivitate că Jador, chiar dacă încă mai apare la Survivor, pe micile ecrane, nu se mai află, de fapt, în competiție. A fost descalificat !!!Totul s-a întâmplat după ce faimosul a fugit din junglă, revoltat pe faptul că producătorii nu i-au îndeplinit o dorință, în condițiile în care el crește cifrele de audiență.