32.4 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Monica Tatoiu l-a făcut praf la podcast! Ce a putut să îi spună lui Viorel Grigoriu: „Ești singur la 46 de ani? La vârsta asta poți doar să…”

Must Read

Monica Tatoiu a fost invitata lui Viorel Grigoriu la podcast. Femeia de afaceri a vorbit despre viață, relații, iubire, dar și despre situația actuală a României.

Monica Tatoiu s-a dezlănțuit în cadrul unui podcast. Fiind invitata lui Viorel Grigoriu, femeia de afaceri a spus lucrurilor pe nume și… nu l-a iertat nici pe cel care îi punea întrebări. Într-o discuție despre relații și despre faptul că la ora actuală este greu de găsit un partener eligibil, Monica Tatoiu l-a întrebat pe Viorel Grigoriu dacă este căsătorit.

Monica Tatoiu: Tu ai pe cineva? Ești căsătorit?

Viorel Grigoriu: Nu, eu sunt liber. Sunt singur.

Monica Tatoiu: Păi și câți ani ai?

Viorel Grigoriu: Am 46 de ani.

Monica Tatoiu: Cât? Vai de capul meu! Ești singur la 46 de ani. Ce o să faci la bătrânețe. Păi la vârsta asta tu mai poți agăța doar la botezuri sau înmormântări. Te rog eu mult! Să îți găsești pe cineva. Data viitoare când vin să te aud că ai o ea sau un el, depinde ce îți place.

Viorel Grigoriu a râs cu poftă la spusele doamnei Tatoiu, iar discuția a continuat într-o notă amuzantă.

Monica Tatoiu, planuri mari pentru 2024!

Monica Tatoiu este o femeie hotărâtă și știe mereu ce vrea și ce trebuie să facă ca să îi fie bine! Dacă sărbătoarea Crăciunului o va prinde acasă, același lucru nu se poate spune despre Revelion. La trecerea dintre ani, femeia de afaceri va păși din America de Sud. Noul an îi va aduce schimbări în bine, începând din luna februarie atunci Monica Tatoiu va suferi o operație la genunchi și o alungire de picior.