9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Bulișor avea un frate mai mare. Și-l tot imita. Odată fratele lui s-a împrietenit cu o fată. Și a auzit cum acesta o invită

Must Read

Bulișor avea un frate mai mare. Și-l tot imita. Odată fratele lui s-a împrietenit cu o fată. Și a auzit cum acesta o invită la o plimbare cu motocicleta în pădure.

Cum și Bulișor avea o fetiță cu care era prieten, s-a gândit să-i spioneze. S-a dus înaintea lor în pădure și s-a ascuns. Vine fratele cu fata pe motocicletă, fratele pune o pătură pe jos și o întreabă:

– Vrei?
Răspunsul vine prompt:
– Nu vreau.
Fratele supărat:
– Atunci eu mă întorc cu motocicleta, iar tu te-ntorci pe jos.

A doua zi Bulișor abia așteaptă să-și invite prietena la pădure. Aceasta acceptă. Dar el o duce cu trotineta. Ajung în pădure, iar Bulișor imediat o întreabă:
– Vrei?

– Vreau, zice fetița.
– Atunci tu te întorci cu trotineta, iar eu mă întorc pe jos.

Bro, ție cât ți-a venit ultima factură la curent?
– 300 de lei.
– Doar atât? Cum reușești să consumi atât de puțin?
– Nu sunt racordat.

La grădina zoologică, animalele discută despre venirea vacanței:
– Spune-mi girafă, unde pleci tu în vacanță?
– Ei bine, eu am gâtul lung, soția mea are gâtul lung și copiii mei la fel au gâtul lung. Si cum nu ne place să ieșim în evidență vom merge în Africa, acolo unde sunt și alte girafe.

– Dar tu, ursule polar, tu unde mergi?
– Pai eu am blana groasă, soția mea la fel are blana groasă și copiii tot așa. Si cum nu ne place să ieșim în evidență vom merge la Polul Nord, acolo unde sunt și alți urși polari.

– Dar tu, crocodilule, unde mergi?
– Ei bine, eu am o gura mare, soția mea are o gură mare și copiii mei au gura mare, și cum nu ne place să ieșim în evidență vom merge în Oltenia…