25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Florin Vasilică, operat de urgenţă pe creier! Diagnosticul teribil cu care se confruntă fiul lui Liviu Vasilică VIDEO

Must Read

Florin Vasilică, fiul regretatului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică, se confruntă cu o problemă medicală gravă, necesitând o intervenție chirurgicală urgentă. Artistul a dezvăluit publicului pe rețelele de socializare că va fi supus unei operații pentru a trata un hematom cerebral, o afecțiune care poate fi periculoasă pentru sănătatea sa.

Florin Vasilică, operat de urgenţă pe creier! Fiul lui Liviu Vasilică suferă de un hematom cerebral, o acumulare de sânge în jurul creierului care poate pune presiune asupra acestuia și poate afecta funcționarea normală a creierului. Această condiție necesită o intervenție chirurgicală urgentă pentru a preveni complicațiile grave. Din cauza intervenției chirurgicale iminente și a necesității de a se concentra pe recuperare, Florin Vasilică va lua o pauză de la concerte și alte evenimente artistice. Cu toate acestea, promite că se va întoarce în atenția publicului după ce se va recupera complet.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a scris Florin Vasilică pe pagina de Facebook.

Florin Vasilică nu este străin de problemele medicale, având în trecut probleme cu inflamații la șolduri și alte afecțiuni care l-au determinat să apeleze la intervenții chirurgicale anterioare. Cu toate acestea, artistul rămâne hotărât să înfrunte aceste provocări și să se concentreze pe recuperare pentru a reveni la activitățile sale artistice cât mai curând posibil: „Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții va trebui să mai fac niște proceduri. Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive”.