25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Un italian s-a însurat cu badanta mamei sale fără ca el să știe. Bărbatul habar nu avea că s-a căsătorit

Must Read

O femeie originară din Maroc a fost condamnată în Italia la un an și opt luni de închisoare pentru hărțuire, după ce l-a păcălit pe Camisano Vicentino Carlo Paganini, 61 de ani, farmacist din Vicenza, să se căsătorească cu ea, relatează Corriere della Sera.

Badia Ez Zebroud, 47 de ani, lucra ca menajeră pentru farmacistul italian și ca badantă pentru mama acestuia.

Părea o femeie de mare încredere și sprijin pentru familia Camisano, dar în realitate urmărea un singur scop, cel de a deveni soția bărbatului.

Totul a început în 2015, când farmacistul a fost invitat în Maroc de badanta mamei sale. Nimic ciudat, cei doi erau de fapt buni prieteni. La sosirea în Maroc au fost întâmpinați cu o petrecere mare.

Badanta i-a spus italianului că era o petrecere de bun venit și că așa își întâmpină poporul ei oaspeții. Cu această ocazie, bărbatul avea să-i cunoască și familia.

În realitate, petrecerea era una de nuntă, în rit musulman, prin care Paganini a fost înșelat să se căsătorească fără știrea sa.

El a aflat ulterior despre acest „mariaj” printr-o scrisoare primită de la ambasadă, prin care i se cerea să recunoască uniunea dintre ei. La început, farmacistul a crezut că este o glumă, dar de fapt a fost începutul unui calvar legal.

Badanta, nemulțumită că bărbatul a anulat așa-zisa căsătorie, a început să-l hărțuiască

Îi trimitea mesaje de amenințare, se prezenta pe neașteptate la domiciliul său, îi făcea tot felul de scene în public, i-a spus și că ar fi însărcinată și l-a agresat cu un cuțit de bucătărie.

Aceste acțiuni au forțat farmacistul să trăiască într-o stare constantă de anxietate și frică, atât pentru el, cât și pentru familia sa.

În cele din urmă, Paganini, asistat de avocata Elisa Castrilli, a decis să o denunțe pe Zebroud pentru stalking.

Procesul, care a inclus audierea a opt martori, s-a încheiat vineri, 24 noiembrie, cu condamnarea femeii.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, ea a fost, de asemenea, obligată să plătească 10.000 de euro daune morale și aproximativ 4.000 de euro cheltuieli de judecată.

Această sentință marchează sfârșitul unui lung și dificil capitol din viața lui Carlo Paganini.