22.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Tragedie fără margini în viața Cristinei Șișcanu! Vedeta este în doliu profund și nu se mai poate opri din plâns… Vestea a venit acum ca un trăsnet .Cel mai apropiat om din viața

Must Read

Într-un moment de profundă tristețe, Cristina Șișcanu, cunoscută jurnalistă și influenceriță, trece prin una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale.

Cu o durere imensă, a împărtășit cu urmăritorii ei vestea devastatoare a pierderii tatălui său. Emoționată și copleșită de durere, soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu a ales să împărtășească această veste tragică pe rețelele de socializare, unde a publicat un mesaj tulburător și o fotografie emoționantă din copilăria ei alături de tatăl său.

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”sunt cuvintele cu care Cristina Șișcanu și-a exprimat iubirea veșnică și dorul nesfârșit pentru tatăl său.

Postarea sa a stârnit o avalanșă de comentarii și mesaje de condoleanțe, atât din partea celor apropiați, cât și din partea comunității online care o urmărește.

În aceste momente de cumpănă, vedeta a găsit o oarecare alinare în cuvintele de încurajare și suport venite din partea urmăritorilor și prietenilor.

Deși mai aveam de bifat o destinație… ne întrerupem vacanța și ne întoarcem urgent acasă. Facem bagajele. Plecăm! Deși trebuia să ne mai prelungim traseul, voiam să ajungem și pe la Cluj, nu mai ajungem.

Tata nu se simte prea bine și… bine, nu e ceva foarte grav, așa… dar vrem să fim acolo, acasă, în cazul în care are nevoie de ajutor. Și vrem să-l ducem din nou la niște investigații. Acum fac bagajul.

Îl făcusem de aseară, însă dimineața ne-am dat seama că Petra are nevoie de șosete, și șosetele le pusesem dedesubt și a trebuit să scot tot. Of! Dar ne descurcăm”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este în doliu

Această pierdere vine să amintească tuturor de fragilitatea vieții și de importanța momentelor petrecute alături de cei dragi.

Cristina Șișcanu, cu o carieră de succes în jurnalism și pe rețelele de socializare, se confruntă acum cu o provocare personală extrem de dificilă, demonstrând încă o dată că, indiferent de statutul public, suferința umană este universală și profundă.