32.4 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Dragoș Dolănescu, declarații dure la adresa fratelui său, Ionuţ, la mai bine de 15 ani de la moartea tatălui lor: „El nu duce deloc spre neamul lui tata”

Must Read

Dragoş Dolănescu şi fratele său, Ionuţ, nu au îngropat securea războiului pe care îl poartă de mulţi ani şi se pare că acest lucru este departe de a se întâmpla. În cadrul unui interviu recent, politicianul din Costa Rica a făcut acuzaţii dure la adresa artistului. Iată ce a declarat.

Dragoş Dolănescu locuiește peste hotare alături de familia sa, mai exact în Costa Rica, acolo unde şi-a construit o carieră politică. Deşi spune că este fericit cu viaţa pe care o trăieşte departe de România, există în continuare un subiect care nu îi dă pace.

Fiul cel mic al regretatului artist îl atacă dur pe fratele său
La mai bine de 15 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, băieţii acestuia nu îşi mai vorbesc şi pare că nu au de gând să îţi rezolve problemele. Mai mult decât atât, Dragoş Dolănescu spune că Ionuţ nu face parte din familia lui şi chiar dacă acesta ar face primul pas spre împăcare, acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

„Îi doresc multă sănătate. Și dacă ar face el pasul, nu ne vom împăca niciodată”, a precizat politicianul stabilit în Costa Rica, conform Cancan.

Dragoş Dolănescu: „El nu duce deloc spre neamul lui tata”

Ba mai mult decât atât, Dragoș Dolănescu merge mai departe cu acuzațiile și suspectează faptul că fratele lui ar putea, de fapt, nici să nu îi fie rudă. Cum a ajuns la această concluzie? Ei bine, politicianul susţine că nu vede nicio asemănare între Ionuț și Ion Dolănescu, dar spune că doar Maria Ciobanu ar putea să lămurească această situaţie.

„A pus monopol pe numele Dolănescu, deși, dacă ne uităm bine, el nu duce deloc spre neamul lui tata. Toți aveau tenul deschis, eu am ochii albaștri, ca ai bunicăi. El e mai măsliniu, cu tenul închis. Doar Maria Ciobanu știe de ce”, a mai adăugat acesta.