14.3 C
Iași
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Am 60 De Ani Și Sunt fecioara. Toată Lumea Mă Întreabă Cum E Posibil…” Nu pot sa..

Must Read

O femeie fericită la 60 de ani

Pam Shaw, o britanică în vârstă de 70 de ani, se poate lăuda cu un lucru mai puţin obişnuit: este virgină! Cu toate că mulți ar putea considera acest aspect surprinzător, ea declară că este o femeie fericită și mulțumită de viața pe care o duce.

O ședință foto fashion la ea acasă

Recent, Pam Shaw a decis să împărtășească povestea ei unică printr-o ședință foto fashion, desfășurată chiar la ea acasă, în Wigan.

Fotografiile surprind această femeie neconvențională în cele mai elegante și stilizate ipostaze, demonstrând că fiecare persoană are o frumusețe aparte, indiferent de alegerile pe care le-a făcut în viață.

O viață dedicată carierei

Unul dintre motivele pentru care Pam nu și-a pierdut virginitatea la vârsta la care alte femei au deja nepoți este faptul că și-a dedicat întreaga viață carierei de cântăreață de cabaret.

A avut o pasiune puternică pentru muzică și s-a concentrat pe construirea unei cariere de succes, astfel că nu a avut timp sau dorința de a se implica într-o relație de durată.

Standardul înalt al unei femei independente

Pe lângă dedicarea față de carieră, Pam Shaw nu crede în sexul înainte de căsătorie, considerând că o aventură este exclusă în lipsa unei relații serioase și de lungă durată.

Acum, la vârsta de 70 de ani, Pam este pregătită să facă pasul cel mare, dar standardele ei sunt destul de înalte. Ea nu și-ar oferi virginitatea decât unui bărbat înstărit, înalt și brunet.

O poveste de viață unică