17.2 C
Iași
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Carmen Tănase a spus-o fără reţineri! Ce părere are celebra actriţă despre Cătălin Scărlătescu: „Ţine oamenii puțin la distanță”

Must Read

Carmen Tănase a reuşit să îi surprindă pe cei care o urmăresc cu dezvăluirile pe care le-a făcut recent despre Cătălin Scărlătescu. Toată lumea ştie că celebra actriţă spune lucrurilor pe nume întotdeauna şi nici de data aceasta nu s-a ferit să fie la fel de sinceră. Iată ce a spus despre celebrul bucătar.

Pe lângă talentul ei actoricesc, Carmen Tănase a cucerit iremediabil inimile oamenilor prin naturalețea și sinceritatea de care a dat dovadă.

Carmen Tănase, dezvăluiri neaşteptată despre Cătălin Scărlătescu
În urmă cu doar câteva săptămâni, Carmen Tănase a fost prezentă la evenimentul organizat de Cătălin Scărlătescu, cu ocazia lansării cărţii lui de reţete.

Întrebată ce părere are despre fostul jurat de la Antena 1, actriţa a spus fără reţineri faptul că îl admiră de ani buni pentru ceea ce a reuşit să realizeze, dar şi pentru că au un lucru în comun.

„Cătălin a fost întotdeauna! (n.r. preferatul dintre cei 3 chefi). Întotdeauna a fost Cătălin! Mie îmi plac persoanele ciufute pentru că și eu, la rândul meu, sunt o persoană destul de ciufută! Dacă nu am chef să vorbesc, nu îmi place să fac frumos de dragul de a face frumos! Îmi plac foarte mult oamenii de genul, mi se pare că sunt adevărați! Exprimă ceea ce simt! Fața asta ciufută a mea ține oamenii puțin la distanță, cel puțin pe cei care sunt prea insistenți! Îmi place mult Cătălin, da!”, a mărturisit Carmen Tănase, la evenimentul organizat de Cătălin Scărlătescu, pentru ego.ro.

Doina Teodoru, mândră de partenerul său

La evenimentul de lansare a cărţii de bucate, Doina Teodoru a oferit un interviu pentru cancan.ro, în care a declarat că este foarte mândră de ceea ce Cătălin Scărlătescu a reuşit să facă în ultima vreme.

Pe lângă proiectul cu care speră să îşi bucure fanii, fostul jurat de la Chefi la cuţite are şi un restaurant în București de care se ocupă cu mare atenție pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.

„Sunt mândră, sunt foarte fericită pentru el. Este un proiect la care a lucrat destul de mult timp și mă bucur că a ieșit, că este pe piață acum”, a declarat Doina Teodoru.