18.2 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Mircea Badea il pune la zid pe Dan Negru: „Doamne, mi s-a scorojit creierul. Se potriveste ca nuca-n gard ca sa creada lumea ca el este cult…”

Must Read

Mircea Badea il pune la zid pe Dan Negru. Moderatorul emisiunii „In gura presei” de pe Antena 3, l-a criticat dur pe Dan Negru pentru un filmulet postat de acesta din urma pe o retea de socializare

„Eu am ca vazut asa-zisa presa, media din Romania, tot preia orice ragaie Dan Negru cand mai citeste el cate-o fila din aia de calendar si mai da cate-un citat care se potriveste ca nuca-n gard ca sa creada lumea ca el este cult.

Nu e, in opinia mea, deloc. Incearca sa para, face eforturi si unii il cred. Ok! Mi-a trimis si mie cineva un filmulet facut de Dan Negru. E pe YouTube. A fost Dan Negru in Dublin, capitala Irlandei.

Ne spune de vreo patru ori asta ca poate nu am inteles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! Filmuletul dureaza trei minute si ceva. E un supliciu.

Pentru o minima circumvolutiune, filmul e un supliciu. Ne minunam putin de aceasta mare constiinta nationala si valoare intelectualo-culturala a tarisoarei si anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea, potrivit stiripesurse.ro.

Mircea Badea: „Vai de capul nostru!”

„Biserica asta transformata in restaurant e in Dublin, in centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserica veche, 1700. Uite orga! Transformata in restaurant. O biserica transformata in restaurant.

Restaurant, ornament, armament, kent, te-am inchis. Fazan. Restaurant. Poate ca si eu ma transform in restaurant. Ia uitati-va! Mese, mancare, biserica asta transformata in restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul si creierul meu cred ca e un restaurant.

Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformata in restaurant? Vai de capul nostru! Nu exista asa ceva pe planeta Pamant”, a mai spus Mircea Badea.