11.7 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami Open

Must Read

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami Open! Iată cine o susține în tribune pe tenismena României!

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami Open

A început marele meci dintre Simona Halep și Paula Badosa de la Miami! Difuzarea partidei dintre Halep și Badosa a fost anunțată de Digi Sport, care va transmite meciul pe canalul său principal, Digi Sport 1.

Live: Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 4-6 SET 3 1-0
Cine o susține în tribune pe tenismena României

Membrii familiei vor fi prezenți în tribune pentru a o încuraja pe Simona Halep, iar emoția tatălui tenismenei a fost profundă

Am foarte multe emoţii. Să vedem cum o să funcţioneze Simona. La antrenamente am văzut-o foarte bine, este în parametrii normali, dar să vedem ce va face în timpul jocului, este altceva față de antrenament.

S-a pregătit, dar lipsa turneelor îşi spune cuvântul. Dar noi sperăm, eu am sperat întotdeauna şi voi spera. E un meci foarte interesant, că se cunosc, în primul rând. Să vedem lupta și care va fi învingătoarea. Eu, ca părinte, trebuie să fiu mai subiectiv (n.r. râde).

(n.r. Este mai bine că joacă împotriva unei jucătoare pe care o cunoaște) Sigur că da, când joci cu un jucător necunoscut îți faci probleme. Îți trebuie câteva game-uri pentru a o cunoaște”, a declarat Stere Halep