19.1 C
Iași
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Kate Middleton, primul mesaj dupa ce a anuntat ca are cancer: „Este un soc urias”

Must Read

Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer si se afla in primele etape ale tratamentului, medicii recomandandu-i chimioterapia.

Printesa de Wales spune ca a aflat ca are cancer in urma mai multor analize, dupa ce a fost supusa interventiei chirurgicale din luna ianuarie.

Într-o declaratie video, Kate spune ca a avut un „soc urias” la aflarea vestii si ca a trecut peste „cateva luni incredibil de grele”.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un soc urias, iar William si cu mine am facut tot ce am putut pentru a procesa si gestiona acest lucru in mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a mentionat Kate.

Kate a spus ca ea si sotul ei, printul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situatia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, si Louis, 5 ani.

„Dupa cum va puteti imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp sa ma recuperez dupa o interventie chirurgicala majora pentru a-mi incepe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp sa le explicam totul lui George, Charlotte si Louis intr-un mod adecvat pentru ei si sa ii asiguram ca voi fi bine”, spune Kate.

Cu toate acestea, printesa Kate incearca sa ramana pozitiva si spune ca este bine.

„Sunt bine si devin mai puternica in fiecare zi”, spune Kate.

Printesa de Wales a povestit ca in luna ianuarie, cand a fost supusa unei interventii chirurgicale, nu era diagnosticata cu cancer.

„Testele efectuate dupa operatie au constatat ca cancerul era prezent. Prin urmare, echipa mea medicala m-a sfatuit sa urmez o sedinta de chimioterapie preventiva si acum ma aflu in primele etape ale acestui tratament”, a declarat printesa.

„Pentru toti cei care se confrunta cu aceasta boala, sub orice forma, va rog sa nu va pierdeti credinta sau speranta. Nu sunteti singuri”, a mai spus Kate.

Declaratia data de printesa de Wales a fost inregistrata la Castelul Windsor, acolo unde Kate s-a retras dupa operatia abdominala.

Catherine a mai spus ca recuperarea dupa operatia abdominala a durat ceva timp si ca prioritatea sa este acum familia. Ea a spus ca ea si familia ei au ne nevoie acum de „timp, spatiu si intimitate”.

Luna trecuta, familia regala a dezvaluit ca regele Charles al III-lea, in varsta de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer.