30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Priviti cat de atent danseaza acest catel langa stapana sa

Must Read

Dansul este o arta, o pasiune si un hobby. Dansul este mana in mana cu muzica si cu dragostea pentru frumos. Acesta dezvolta armonios corpul si este o expresie de bucurie care se face in concordanta cu ritmul muzicii, iar peraoana care danseaza trebuie sa aiba ureche muzicala pentru a simti muzica. Insa dansul nu este numai pentru oameni, concursul “Eurasia Freestyle Dog Show” demonstreaza ca si patrupedele pot dansa la fel de talentat ca stapanii lor. Anul acesta concursul s-a desfasurat la Moscova iar acolo au fost filmate imaginile de mai jos cu protagonistul unui dans plin de tact.

Acest moment unic si special a avut loc in cadrul concursului de dans pentru caini iar publicul a fost de-a dreptul impresionat. Legatura intre stapan si caine este una dezvoltata in ani si este de durata. Acestia se inteleg prin vorbe, gesturi si priviri iar cainele priveste direct in ochii stapanului pentru a intelege ce trebuie sa faca.

Programul a debutat prin dansul tinerei care a inceput sa imite in miscari o papusa mecanica, iar la scurt timp cainele intra si el la dans aratand cat de talentat este. Miscarile lui sunt lejere, armonioase si continue. Acestia doi se privesc ochi in ochi iar stapana ii da comenzile catelului din priviri. Orice miscare este atent supravegheata.

Catelul danseaza dupa cum il coordoneaza stapana cu o lejeritate greu de imaginat. Acesta danseaza in sincron cu ea, un lucru greu de realizat fara foarte multa munca si multe ore de exercitiu. Prestatia patrupedului si a stapanei sale a ridicat publicul in picioare iar juriul i-a rasplatit cu o nota buna in concurs.