15.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

„Este Posibil Să Contăm.. – Bancuri si Glume 2024

Must Read

Elena Mateescu, directorul ANM, a anunțat recent cum va fi vremea de 1 mai și Paște. Prognoza meteo din ultima lună de primăvară a fost actualizată de meteorologi.

Cum va fi vremea în luna aprilie 2024

În perioada 1 – 8 aprilie 2024, valorile termice vor fi mai ridicate decât este normal pentru data din calendar. În zona nord-vestică, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, regimul pluviometric fiind deficitar, în special în sud-vestul țării.

Pentru săptămâna 8 – 15 aprilie, meteorologii anunță că temperaturile medii vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar.

În perioada 15 – 22 aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, scrie antena3.ro.

În ultima săptămână a lunii aprilie 2024, mediile vor fi puțin peste cele specifice pentru această perioadă. Și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea de 1 mai și Paște

Elena Mateescu, directorul ANM, a anunțat cum va fi vremea de 1 mai și Paște.

„Este posibil să contăm pe o vreme apropiată de normalul termic și la nivelul întregii săptămâni, așa cum știm că este debutul unei luni mai în țara noastră, cu o vreme în general schimbătoare, dar, în medie, temperaturile mai cresc, comparativ cu luna aprilie, cu 5-6°C.

Adică frecvența zilelor cu valori de peste 25°C, care reprezintă pragul unei zile de vară, este mult mai mare în luna mai, în ultima lună a primăverii în țara noastră”, a anunțat Elena Mateescu, potrivit sursei citate.