19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Un Adolescent Român De 16 Ani A Murit După Ce A Încercat O Provocare Periculoasă De Pe TikTok – Bancuri si Glume 2024

Must Read

Un Adolescent Român De 16 Ani A Murit După Ce A Încercat O Provocare Periculoasă De Pe TikTok. „Strângeți Cureaua”

Un adolescent român de 16 ani a fost găsit mort de fratele său mai mic în locuința lor din Italia. Copilul se afla în fața calculatorului și avea o curea în jurul gâtului.

Tânărul ar fi murit după ce a încercat să își țină respirația cât mai mult ca să facă o „provocare” de pe TikTok, cunoscută ca „blackout challenge”. „Strângeți centura, rămâneți fără să respirați cât mai mult timp posibil”, scrie ilmessaggero.it.

Antonio a fost găsit mort de fratele său de 12 ani, vineri 29 martie, cu cureaua de la pantaloni în jurul gâtului. Băiatul, care era elev în Italia, se afla la calculator, în timp ce frații mai mici și părinții lor se uitau la televizor în sufragerie. 

Părinții au alertat autoritățile, dar medicii sosiți la adresa românilor n-au putut decât să declare decesul, în ciuda eforturilor de 40 de minute de a-l resuscita pe băiat. Pe trupul lui nu au fost găsite urme de violență.

Procurorul Francesca Zani nu crede că Antonio s-a sinucis, deoarece acesta a fost găsit așezat pe scaun și sugrumat, nu ridicat. Calculatorul și telefonul mobil al adolescentului au fost confiscate și sunt verificate în cadrul anchetei.