14.2 C
Iași
miercuri, mai 1, 2024

Femeia care i-a înnebunit pe Florin Piersic jr. și Tudor Chirilă. Amândoi au iubit-o cu patimă pe actriță. „Dacă nu te mai simți bine, mai ales atunci când exista un copil, mai bine te desparți”

Must Read

Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr. se numără printre vedetele care nu oferă prea multe detalii despre viața lor personală, astfel că puțini sunt cei care știu că cei doi mari cunoscuți actori ai României au iubit aceeași femeie. De fapt, la rândul ei, și ea este o iubită actriță.

Este vorba despre celebra Dorina Chiriac. Florin Piersic Junior a format un cuplu cu actrița timp de patru ani, din relația lor venind pe lume o fetiță pe nume Sonia. După ce au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații foarte bune, de dragul fiice lor.

Despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Florin Piersic Jr., Dorina Chiriac mărturisea la ceva timp după despărțire că avea fiecare nevoie de spațiu și de timp individual:

„Ne înțelegem foarte bine de când nu mai trăim împreuna. Avem nevoie de spațiul și de timpul nostru individual. La un moment dat, oamenii se pot incomoda și, dacă nu iau masuri, se pot otrăvi, învenina și pot deveni foarte urâți. Nu-mi puteam permite acest lucru, pentru că exista Sonia.

Nu pot să zic că nu a mers ceva. Pur și simplu, oamenii evoluează și simt că am evoluat diferit. De la un moment dat, dacă nu te mai simți bine, mai ales atunci când exista un copil, mai bine te desparți”, spunea actrița, citată de Click.

Dorina Chiriac, artista care a reușit să îi cucerească pe cei doi actori

O poveste intensă de dragoste alături de actriță a trăit și Tudor Chirilă. Cei doi s-au cunoscut în vremea facultății și au fost împreună pentru o perioadă de șapte ani. Mai mult, se pare că datorită artistei a scris o melodie de mare succes:

„M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înșală, îşi vorbesc urât, îşi subminează familia.

Dorina este un om extrem de inteligent. Dorina are un fel foarte interesant de a privi viața, un fel de a studia viața, ceea ce o face o mare actriță. Vocea ei de teatru este extrem de tânără, cu niște armonice foarte frumoase”, declara Tudor Chirilă, în urmă cu ceva timp, relatează cancan.ro.

De ce s-au despărțit Tudor Chirilă și Dorina Chiriac

Tudor Chirilă și Dorina Chiriac au fost împreună timp de șapte ani. Ambii au avut relații mai „sonore” și mai dezvăluite în presă, așa că unii poate au și uitat de romanța dintre cei doi.

A trecut mult timp de atunci, căci relația lor a început prin anii ’90. Au împărțit șapte ani cu bune și cu rele, dar până la urmă relația dintre ei nu a funcționat.
Nu au vorbit public despre motivul despărțirii și pare că nu au rămas cu un gust amar după relație. Ambii au vorbit de bine de fostul partener de viață și nici nu au existat scandaluri între ei. Iată ce declara actrița despre cum a fost cucerită:

„Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbaţii m-au cucerit cu non-abilităţile lor. În ce-l priveşte pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând. Dansa cu o credinţă imensă, cu bucurie, cu exuberanţă, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mişcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru”, a dezvăluit actriţa la Europa FM, conform Fanatik.