12.4 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

Drama neștiută a lui Constantin Diță, Giani din Las Fierbinți: ”A fost sinistru”

Must Read

Constantin Diță, actorul devenit cunoscut publicului larg datorită rolulului din serialul Las Fierbinți unde îl interpreteazp pe Giani, a vorbit cu ceva timp în urmă despre drama prin care a trecut, dar și despre problemele sale de sănătate.

Actorul a trecut prin multe încercări, de care puțină lume știe, mai ales că a reușit să înfrunte problemele cu capul sus. Constantin Diță a avut parte de cinci accidente rutiere într-un singur an! Mai mult decât atât, a aflat că mama sa suferă de cancer, iar la mai puțin de jumătate de an de la aflarea cumplitei vești a fost nevoit să își înmormânteze bunica! Dincolo de toate aceste probleme, exact când nici cu sănătatea nu statea tocmai bine, în presă s-a vehiculat faptul că actorul a încetat din viață.

„Am avut 5 accidente de mașină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. A fost sinistru! Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare”, a mărturisit Constantin Diță, potrivit Click.

Constantin Diță: ”Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare”

În luna decembrie a anului 2017, pe internet a început să circule cu mare viteză o știre falsă potrivit căreia actorul Constantin Diță ar fi murit. „Am tot citit în perioada aia, pentru că nu puteam ieși din casă. A fost sinistru. Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncă și 8 ore pentru tine”, a mai spus Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți.