8.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Cât mai costă o masă la restaurantul din Parlamentul României Prețurile la mâncare pornesc de la 1 leu | FOTO

Must Read

În Parlamentul României poți lua prânzul cu mai puțini bani decât la o cantină aflată într-un cartier muncitoresc, spune opinia publică. Tobert Turcescu îi contrazice. Liderul PMP susține că fără 40-50 lei nu poți mânca sănător la cantinele de la Casa Poporului.

Potrivit acestuia, la Senat s-ar mânca mai bine ca la cantina Camerei Deputaților, iar un meniu, cu ciorbă și felul doi (carne și garnitură) costă circa17 lei.

„Prinzul de azi, cantina Senatului: ciorba de fasole verde, pulpa de pui dezosata, orez cu mazare, salata de ardei copt, un mar. Total: 26,20 lei. Mult? Putin?”, scrie parlamentaru PMP 

După cum se poate vedea în fotografiile lui Turcescu la cantina din Senat, o ciorbă costa 3 lei, pilaful tot 3 lei, o salata 6 lei, cotletul de porc 15 lei, somonul 26 de lei. La cantina din Senat se poate mânca și mâncare chinezească, la circa 3 lei, dar și specialități precum pulpă de rață caramelizată – 24 de lei.

„Am vazut tot felul de postari despre preturile de la cantinele Parlamentului. Pun citeva poze, ca sa va lamuriti. Eu zic ca sint preturi de cantina, nici mari, nici mici.

Daca vrei sa maninci ceva mai consistent si mai sanatos, fara 30-40, chiar 50 de lei nu prea poti. Sigur, poti sa nu maninci friptura de vita sau peste si faci de-un prinz si cu 20 de lei.

Chiar sint curios cum vi se par preturile in comparatie cu un prinz comandat la birou, sa zicem.
Nota: acestea sint preturile unor preparate de la cantina Senatului, unde se spune ca e mincarea mai buna decit la cantina de la Camera Deputatilor”, mai scrie parlamentarul pe pagina sa de Facebook.