22.2 C
Iași
marți, aprilie 30, 2024

Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Se află în centrul Capitalei și are o grădină superbă

Must Read

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri care a condus compania Oriflame România timp de mai mulți ani, se mândrește cu o casă absolut superbă. 

Fosta femeie de afaceri iubește mult animalele, astfel că și-a transformat locuința într-un colț de poveste. Monica Tatoiu are câini, pisici și o broască țestoasă.

Monica Tatoiu a cumpărat terenul pe care acum este costruită casa în anul 1996. Locuința soților Tatoiu are nouă dormitoare, iar în anul 2022, casa în care locuiește Monica Tatoiu era evaluată la suma de 2,5 milioane de euro.

Vila familiei Tatoiu este construită pe două niveluri şi dispune de un sistem de pază complex, cu alarmă. Soții și-au proiectat casa în așa fel încât să dispună de cele mai noi tehnologii în domeniu în materie de securitate. Astfel, camerele video amplasate în exteriorul locuinței surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, aşadar oricine se apropie de vilă este și filmat, potrivit Kanad D.

Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Secretele unei locuințe de vis

„Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent și viitor. Am o colecție foarte mișto de păpuși, cumpărate din SUA. Nu aruncați lucrurile de la bunica. Măcar câteva, păstrați-le… o ceașcă de cafea”, spunea, cu ceva timp în urmă, Monica Tatoiu, pontrivit Click.

Fosta femeie de afaceri are o grădină superbă, cu multe plante, însă, din păcate este dezamăgită de faptul că nu există oameni care să își dorească să muncească în grădini. „Eu, cu Doina, cu Tatoiu, cu cine mai găsim ne ocupăm. Nici să tundă iarba nu găsești, decât la niște prețuri de zici că i-ai luat de la Louvre”, mărturisește ea, la Kanal D.

Monica Tatoiu și soțul ei au investit mult în locuința în care își găsesc liniștea, dar nu au regrete. „Trebuie să lași imaginația să zburde, dar pentru asta trebuie să citești”, spune Monica Tatoiu.