19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Cine este tanara mamica decedata la spitalul din Sibiu: ”A luptat pentru viata ei pana in ultima clipa”

Must Read

Tragedie la Sibiu. Betina, o tanara mamica in varsta de doar 32 de ani, a incetat din viata la Spitalul Judetean din Sibiu, provocand un profund sentiment de tristete in randul comunitatii.

Betina Baltes, o tanara de 32 de ani din regiunea Sibiu, a fost mama tanara care si-a pierdut viata in acest weekend la centrul medical din municipiu. Plecarea ei a adus cu sine o unda de plans si durere in mijlocul celor din jur.

Ea este Betina, tanara mama de 32 de ani care a trecut in nefiinta la Spitalul din Sibiu: „A luptat pentru viata ei pana in ultimul moment, purtand mereu un zambet calduros”.

Tanara mamica si-a gasit sfarsitul pe patul de spital.

O femeie de 32 de ani din Selimbar si-a gasit sfarsitul in noaptea de 5 spre 6 aprilie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu. Cu doar cateva zile inainte de tragicul eveniment, aceasta adusese pe lume o fetita la o clinica privata.

Joi, 4 aprilie, tanara a mers la camera de urgenta prezentand umflaturi la sani, fara sa aiba febra sau alte simptome. I s-a prescris un tratament. Dupa 24 de ore, a revenit intr-o stare critica, iar eforturile medicilor de a o salva au fost zadarnice. In urma acestei tragedii, Spitalul Judetean Sibiu a anuntat ca demareaza o ancheta.

Femeia care a decedat la spitalul din Sibiu se numea Betina Baltes.

In varsta de 32 de ani, locuia in Selimbar, o comuna cu 17.000 de locuitori din Sibiu.

Plecarea fulgeratoare a tinerei a lasat in urma o familie indurerata si o comunitate socata. Cei care au avut sansa sa o cunoasca o descriu ca fiind plina de speranta, blanda si vesela.

Pe mediile de socializare, Biserica Baptista Betania Sibiu a transmis un mesaj profund emotionant despre tanara mama care a trecut in nefiinta.

”Jertfa unei inimi de mama cunoaste daruire si iubire ce trec dincolo de ‘aici’ si ‘acum’. Aducand pe lume un dar ceresc, Betina Baltes a cunoscut bucuria deplina de a fi mama, cu un zambet ce mereu a caracterizat-o, desi durerile din trup au fost mereu prezente.

Asa o cunoastem toti cei ce am intalnit-o macar odata in viata: plina de nadejde, blanda si vesela! A luptat pentru viata ei pana in ultima clipa cu un zambet cald. Sa ne aratam atasamentul fata de familia greu incercata prin donatiile noastre. Conform randuielii bisericii noastre, incurajam ca in locul coroanelor specifice acestei ocazii sa ne aratam atasamentul fata de familia greu incercata prin donatiile noastre care vor putea fi puse la capela de la Misiunea Pacea, unde vor avea loc slujbele de priveghi. Continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa intareasca familia greu incercata” se arata pe pagina de Facebook a bisericii.