19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Aurora și Săndel Mihai au fost despărțiți timp de doi ani: „După 13 ani de relație, am luat o pauză…”. Cum s-au împăcat

Must Read

Aurora și Săndel Mihai au fost despărțiți timp de doi ani. Aurora și Săndel Mihai au o poveste de dragoste atipică. S-au văzut, s-au plăcut, dar nimeni dintre ei nu făcea pasul ca să formeze un cuplu. În cele din urmă, Aurora, care este cu doi ani mai mare decât fratele Andrei, a preluat inițiativa.

Cei doi se cunosc încă din școală generală, iar povestea lor ține de aproape 30 de ani. La un moment dat, Aurora și Săndel Mihai s-au și despărțit pentru o perioadă, dar sentimentele dintre ei au fost mult mai puternice și și-au mai dat o șansă. Acest tablou de familie a început să arate cu totul altfel atunci când în viața lor și-a făcut apariția și fiul lor, Vlad.

Aurora și Săndel Mihai au fost despărțiți timp de doi ani

„A fost o perioadă de doi ani în care eu m-am dus la liceu și el a rămas la școala generală. Atunci cred că nu ne-am mai văzut, era un pic de diferență, eu aveam 19 ani, eram domnișoară, iar el 17 ani. A trecut timpul. Ne mai vedeam la evenimente. Eu atunci cântam la evenimente. Am cântat și muzică ușoară și populară.

A trecut timpul. Am studiat, am făcut școală și eu și el. Noi ne iubeam deja. Formam un cuplu pe ascuns. Ne plăceam, dar el a fost mereu un băiat emotiv. El a crescut între trei fete. Socrul meu zicea că el trebuia să fie fată și celelalte băieți, la cât de cuminte a fost. Săndel este un instrumentist excepțional. Toate melodiile pe care noi le cântăm și nu numai, au fost scrise, orchestrate de el’, a povestit Aurora Mihai, la Metropola TV, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Aurora și Săndel Mihai s-au despărțit după 13 ani de relație

Aurora și Săndel Mihai au avut și un moment de cumpănă în cuplu. Au stat despărțiți vreme de doi ani, după 13 ani de relație, dar nu au putut să renunțe la relația lor. Cei doi s-au reîntâlnit din întâmplare și au înțeles cât de mult se iubesc. De aici până la marea împăcare nu a mai fost decât un pas.

„Ținând cont că noi suntem ca și zodii Lei, vă dați seama. Când se ceartă doi Lei ies 10.000 de lei și mai urâți din noi. Însă, în 10 minute trece totul, cred că ăsta e liantul care ne-a ținut așa. Vă dați seama că suntem de 28 de ani împreună, ăsta e motivul, că am știut să trecem peste. Ok, nu au fost motive uriașe și nu au fost motive de supărare încât să ne despărțim definitiv. Cu toate că relația noastră, cu adevărat, a început, atunci când am hotărât să ne căsătorim. Înainte, noi am fost despărțiți doi ani, după 13 ani de relație, am luat o pauză de doi ani’, a mărturisit Aurora Mihai, la Antena Stars.

Timpul în care au stat despărțiți le-a fost benefic, pentru că au înțeles astfel ce bine se conpletează și că nu își pot lega destinul de alte persoane. „Când ne-am întâlnit, ne-am dat seama într-o lună sau două că trebuie să fim. Nu are rost să întindem sfoara. Tentative de a fi curtată de alte persoane au fost în acești doi ani, însă totdeauna am avut făcut comparație, că nu e la fel. Când ne-am întâlnit, din întâmplare. Ne-am văzut întâmplător, el trecea cu mașina și eu eram pe jos, mergeam la cumpărături. Am zis că oare o fi el, el s-a întrebat la fel, apoi a întors mașina și a venit. S-a dat jos, am început să povestit vreo 5-10 minute, apoi o cafea și încă una, după a fost nunta’, a mai spus Aurora Mihai.