19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Un turc, principalul suspect în cazul femeii găsită tranșată lângă autostradă. Bărbatul ar fi fost un client al tinerei

Must Read

Locuința unui suspect legat de cazul femeii al cărei cadavru dezmembrat a fost descoperit la marginea autostrăzii A1 a fost supusă unei percheziții de către autoritățile legale. Anchetatorii au stabilit o legătură între acest suspect și victima în urma unei probe materiale. Operațiunea de percheziție a avut loc joi în cartierul Rahova din București.

A fost clientul femeii ucise

Conform unor surse apropiate investigației, anchetatorii au pătruns în locuința unui bărbat care se presupune că ar fi fost un client al femeii ucise. Individul în cauză locuiește în cartierul Rahova al Capitalei. Autoritățile au ajuns la el după ce au identificat sacul în care erau părți din trupul femeii, provenind din Sectorul 5.

Cadavrul femeii a fost descoperit la sfârșitul săptămânii precedente în apropierea autostrăzii A1.

Examinarea medico-legală a stabilit că victima a decedat cu cel puțin 30 de zile în urmă. „O operațiune masivă a forțelor de ordine a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei: străzi blocate de mașini de poliție și jandarmi în timp ce locuința presupusului principal suspect era percheziționată. Inițial, exista un cerc larg de suspecți, care acum pare să se fi restrâns la un singur individ.

Femeia ucisă a părăsit domiciliul pe 6 martie, după ce și-a informat sora că urmează să se întâlnească cu un bărbat. Ea nu s-a mai întors acasă. Corpul său dezmembrat a fost descoperit de câțiva muncitori la marginea autostrăzii A1.

Despre victima în cauză, se cunoaște că activa ca escortă și probabil avea întâlniri cu mai mulți bărbați.

În ceea ce privește suspectul a cărui locuință din Rahova este acum subiectul percheziției, se presupune că este un cetățean turc și om de afaceri, conform surselor apropiate anchetei.

Există suspiciuni că ar fi comis crimă chiar în propria locuință, iar operațiunile de căutare ale autorităților vizează aducerea de probe în acest sens.

Vecinii susțin că cetățeanul turc aduce adesea femei în locuința sa și că adoptă un comportament agresiv față de copiii din cartier, amenințându-i cu briceagul sau bâta.