19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Actrița Carmen Ionescu dezvăluie secretul căsniciei de 45 de ani cu actorul Constantin Dinulescu: „În afară de iubire, îți trebuie înțelepciune și…”

Must Read

Actrița Carmen Ionescu a vorbit despre căsnicia de 45 de ani cu actorul Constantin Dinulescu și a transmis cuplurilor aflate la început de drum că iubirea nu este suficientă pentru ca o căsnicie să reziste toată viața. Actrița din serialul Lia spune că este și acum îndrăgostită ca o puștoaică de bărbatul care i-a fost și iubit, și soț, și tată în ultimii 45 de ani.

Actrița Carmen Ionescu dezvăluie secretul unei căsnicii care durează de 45 de ani. Își aduce aminte că prima întâlnire cu soțul ei, marele actor Constantin Dinulescu, a fost la Capșa, însă în acel moment nu știa cum va evolua relația lor, mai ales că el avea dublul vârstei ei. Ce a urmat este un adevărat scenariu de film, însă.

Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu, secretul unei căsnicii de 45 de ani

Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu sunt căsătoriți de 45 de ani, iar acum ceva vreme dezvăluia că soțul i-a fost prezentat chiar de fosta lui soție. Aa avea 23 de ani, iar el dublul vârstei sale. Ea era studentă, el profesor. Nimic nu a mai contact, iar dragostea care s-a înfiripat atunci a fost să fie pe viață.

„Viața noastră a fost împărțită distinct în viață profesională și viața de acasă. Acasă e locul unde ne curățăm zilnic zgura vieții publice și ne regăsim cu adevărat așa cum suntem.

În afară de iubire îți trebuie înțelepciune, toleranță, tot ceea ce omenește e nevoie ca viața să curgă lin. Neobstrucționată de nimic care ar putea să-i denatureze adevăratul curs„, spune actrița Carmen Ionescu pentru fanatik.ro.

„La prima noastră întâlnire am mers la Capșa și am mâncat un parfait de alune apoi am băut un coniac bun. Dar, drept să-ți spun, în acea clipă nu m-am gândit cum va evolua întâlnirea noastră„, își amintește Carmen Ionescu.

Cum s-au cunoscut Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu

Carmen Ionescu dezvăluia acum ceva timp că și-a cunoscut soțul în facultate. El a fost profesorul de care tânăra studentă s-a îndrăgostit la prima vedere și este convinsă că îi este suflet pereche în această viață.

„M-a pregătit pentru Teatru. Primul an de dat la teatru a fost 1975 și pe el l-am cunoscut în 1979. Mi l-a prezentat fosta lui soție, care era maestră de balet la Teatrul Tănase și eu eram acolo în corpul ansamblu.

În toți anii aceștia am stat să fiu tot pe felie cum să zic, nu în birouri, și am făcut figurație la Teatrul Bulandra 3 ani, un an nu am făcut nimic că am făcut o hepatită și 3 ani am fost la Teatru Tănase în corpul ansamblu și maestră de balet era fosta lui soție și așa mi l-a prezentat„, a dezvăluit Carmen Ionescu pentru impact.ro, acum ceva timp.

Actrița din serialul Lia spune că este și acum îndrăgostită ca o puștoaică de bărbatul care i-a fost și iubit, și soț, și tată.

„El e mai înțelept. Eu am avut o gelozie când a filmat el la Mircea Danieluc în A unsprezecea poruncă și a avut o scenă de amor. Nu mi-a picat bine. În timp am devenit și eu mai înțeleaptă, nu, că nu sunt absurdă, dar, mă rog, pe undeva pe acolo am așa deranjuri, dar sunt mici„, dezvăluie Carmen Ionescu.