19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Câți bani va încasa Lola Crudu pentru 13 săptămâni la Survivor. Producătorii de la Pro TV îi vor umple conturile

Must Read

Într-o seară tensionată de joi, 11 aprilie, scena Survivor All Stars de la Pro TV a fost martora unei eliminări neașteptate, aceea a Lolei Crudu, care a părăsit concursul după 13 săptămâni de provocări intense și jocuri de supraviețuire. Confruntarea pentru rămânerea în competiție a fost strânsă, Lola fiind nominalizată alături de Andrei Ciobanu, un alt concurent popular.

Lola Crudu a fost pusă în situația de a se lupta pentru supraviețuire în concurs împotriva lui Andrei Ciobanu, după ce a fost nominalizată de Iancu Sterp. Iancu, care a deținut colanul de imunitate în acea săptămână, a făcut alegerea strategică, determinând astfel desfășurarea votului.

Lola Crudu și-a luat adio de la Survivor

Ambii concurenți au fost susținuți de colegii lor, printre care se numără Iancu Sterp, Robert Moscalu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Alex Delea și Sorin Pușcașu, care au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea votului.

Eliminarea Lolei Crudu nu a fost lipsită de emoție, colegii săi exprimându-și sprijinul și regretul că aceasta trebuie să părăsească aventura Survivor All Stars.

Dincolo de competiția acerbă și rivalitățile care se nasc în cadrul jocului, legăturile create între concurenți sunt adesea intense, dând naștere la momente de camaraderie și suport autentic.

Câți bani va încasa Lola Crudu pentru 13 săptămâni la Survivor

Participarea în Survivor All Stars nu este doar o provocare fizică și mentală, ci vine și cu o compensație financiară. Lola Crudu a primit, conform presei, suma de 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

După 13 săptămâni de luptă, efort și strategie, Lola se va întoarce acasă cu un total de 26.000 de euro. Această sumă subliniază nu doar nivelul de angajament cerut de formatul show-ului, dar și aprecierea eforturilor depuse de concurenți.

Eliminarea Lolei Crudu din Survivor All Stars schimbă dinamica în cadrul echipei rămase în concurs, fiecare concurent fiind acum cu un pas mai aproape de linia de final și de marele premiu. Pe măsură ce numărul concurenților scade, presiunea și intensitatea competiției cresc, fiecare episod aducând noi provocări și alianțe neașteptate.